Η Ex-United Defender υποστηρίζει τον Maguire για να γίνει «εντελώς διαφορετικός» κάτω από την Ten Hag

Η διεθνής Αγγλία έχει δεχθεί ευρεία κριτική για τις επιδόσεις του αυτή τη σεζόν.

Ο πρώην αμυντικός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γιάπ Σταμ πιστεύει ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ μπορεί να βελτιώσει τη φόρμα του υπό Erik δέκα Hag επόμενη σεζόν.

Ο Μαγκουάιρ αγωνίστηκε να ζήσει μέχρι και το τίμημα των 80 εκατομμυρίων λιρών στο Old Trafford. Καθώς οι Red Devils συνεχίζουν την ασυνεπή αμυντική τους μορφή, ο Maguire έχει έρθει κάτω από τα πυρά περισσότερο από άλλους United υπερασπιστές.

Ωστόσο, ο Σταμ πιστεύει ότι ο πρώην σταρ του Λέστερ Σίτι μπορεί να γυρίσει την καριέρα του στη Μαν Γιουνάιτεντ όταν η Ten Hag αναλαμβάνει την ευθύνη στο Old Trafford την επόμενη σεζόν.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Harry είναι καλός παίκτης. Είναι καλός αμυντικός», είπε ο πρώην αμυντικός της United και της Ολλανδίας στην PA.

«Πρέπει να καταλάβετε ότι κάθε παίκτης — και το έχω περάσει και εγώ — περνάει δύσκολες στιγμές που περνάει και δύσκολες στιγμές, η αυτοπεποίθηση είναι λίγο χαμηλή, δεν αισθάνεται καλά και κάνει λάθη. Έτσι, όταν κοστίζεις £100 εκατομμύρια και κάνεις λάθος, ναι, η πίεση πάνω σου είναι πολύ μεγαλύτερη από όταν κοστίζεις μερικές λίρες.

«Έχει παίξει και αυτή τη σεζόν καλά παιχνίδια. Έχοντας αυτή τη σεζόν τώρα και ίσως έναν νέο προπονητή να έρχεται, να κάνει μια νέα αρχή, να μαθαίνει πολλά και από αυτή τη σεζόν, τι έχει κάνει και τι πρέπει να κάνει.

«Χρειάζεται να κάνει κάποια αλλαγή ή όχι; Ίσως το να έχει διαφορετικούς παίκτες δίπλα του ή μπροστά του μπορεί να τον βοηθήσει και από την άποψη της μεγαλύτερης αυτοπεποίθησης, οπότε ίσως την επόμενη σεζόν να δείτε έναν εντελώς διαφορετικό παίκτη».