Η Everton Keeper είναι στην κορυφή της λίστας επιθυμιών της Τότεναμ για να αντικαταστήσει την

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ είναι ο πρώτος υποψήφιος που αντικαθιστά τον Γάλλο στο Τότεναμ.

Ο Χιούγκο Λόρις περνάει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του στο Τότεναμ. Οι Σπερς έψαχναν για νέο τερματοφύλακα για να αντικαταστήσουν τον Lloris, και ίσως πήραν την τελική τους απόφαση.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Antonio Conte θέλει μια μακροπρόθεσμη λύση για τη θέση και βλέπει τον Τζόρνταν Πίκφορντ ως κατάλληλη επιλογή.

Ο Andre Onana του Ajax έχει επίσης εμφανιστεί ως υποψήφιος για το ρόλο. Ωστόσο, η Τότεναμ θέλει έναν τερματοφύλακα που θα μπορούσε αμέσως να αρχίσει να ανταγωνίζεται τον Lloris για μια θέση στο lineup. Η Onana πέρασε τους τελευταίους εννέα μήνες στο περιθώριο λόγω θετικού τεστ ντόπινγκ. Το αστέρι του Καμερούν ίσως χρειαστεί χρόνο για να ανακτήσει τη μορφή του, η οποία δεν είναι ιδανική για την Τότεναμ.

Η Έβερτον δεν θέλει να χωρίσει τον πρώτο τερματοφύλακα της Αγγλίας. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να πουλήσουν το Πίκφορντ για να αποφύγουν τις παραβιάσεις των οικονομικών Fair Play.

Ο Πίκφορντ εντάχθηκε στις Καραμέλες σε μια συμφωνία 25 εκατομμυρίων λιρών από το Σάντερλαντ το 2017. Το συμβόλαιο του 27χρονου ισχύει μέχρι το 2024 και δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να εγκαταλείψει τη λέσχη Merseyside. Το καλοκαίρι του χρόνου θα είναι το τελευταίο παράθυρο για την Έβερτον να πουλήσει τον Πίκφορντ στη μέγιστη αξία.

Η Τότεναμ υπέγραψε τον Πιερλουίτζι Γκολίνι σε μια συμφωνία δανείου από την Αταλάντα πριν από την τρέχουσα εκστρατεία. Ωστόσο, με τις πρόσφατες επιδόσεις του, είναι απίθανο ότι Spurs θα ενεργοποιήσει την επιλογή να αγοράσει ρήτρα στο συμβόλαιό του.