Η Dybala στέλνει αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους οπαδούς της Γιουβέντους

Η Αργεντινή θα φύγει από τη Γιουβέντους στο επερχόμενο παράθυρο μεταφοράς.

Ο Paulo Dybala επιβεβαίωσε ότι δεν θα μείνει στη Γιουβέντους πέρα από την τρέχουσα σεζόν.

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, η Αργεντινή δεν μπόρεσε να καταλήξει σε συμφωνία με τη Juve σχετικά με μια νέα σύμβαση.

Τον προηγούμενο μήνα, αξιωματούχοι της Γιουβέντους επιβεβαίωσαν ότι ο επιθετικός θα αποχωρήσει από τους Μπιανκονέρι. Ο ίδιος ο 28χρονος ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει το ξόρκι του στη Γιουβέντους, παραδεχόμενος ότι δεν περίμενε να φύγει το συντομότερο αυτό το καλοκαίρι.

«Είναι δύσκολο να βρεις τις σωστές λέξεις για να σε χαιρετήσεις», έγραψε η Dybala στο Instagram.

«Υπάρχουν τόσα χρόνια και τόσα πολλά συναισθήματα που εμπλέκονται, όλα μαζί.

«Νόμιζα ότι θα ήμασταν μαζί ακόμα περισσότερα χρόνια, αλλά η μοίρα μας βάζει σε διαφορετικούς δρόμους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα όσα με έκανες να βιώσω, κάθε παιχνίδι, κάθε γκολ.

«Μαζί σου μεγάλωσα, έμαθα, έζησα και ονειρευόμουν. Ήταν 7 χρόνια μαγείας, 12 τρόπαια και 115 γκολ που κανείς δεν θα μας πάρει. Ποτέ.

«Σας ευχαριστώ που με υποστηρίζετε σε δύσκολους καιρούς. Χάρη σε όσους με συνόδευσαν όλα αυτά τα χρόνια: από την πρώτη μέχρι την τελευταία, από τους οπαδούς μέχρι τους ανθρώπους που εργάζονται μέσα στο σύλλογο, όλους, προπονητές και συμπαίκτες, εργαζόμενους και managers.

«Φορώντας αυτή τη σημαντική φανέλα μαζί με το περιβραχιόνιο του καπετάνιου ήταν ένα από τα μεγαλύτερα καμάρια της ζωής μου, το οποίο ελπίζω να δείξω στα παιδιά και τα εγγόνια μου κάποια μέρα.

«Αύριο θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας με αυτό το πουκάμισο, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς, αλλά θα είναι το τελευταίο μας αντίο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα μπω στο χωράφι με ένα χαμόγελο και το κεφάλι μου ψηλά, γνωρίζοντας ότι έχω δώσει τα πάντα για σένα».