Η Dybala αποκαλύπτει διαγωνισμό 100 γκολ με τον Ρονάλντο

Ο Paulo Dybala αποκάλυψε μια εσωτερική μάχη που συνεχίζεται με τον συμπαίκτη του Juventus Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Paulo Dybala έχει δημοσιοποιήσει ότι αυτός και ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάχονται για να κερδίσουν 100 γκολ για τη Γιουβέντους. Και τα δύο αστέρια είναι εξαιρετικά κοντά στο ορόσημο του αιώνα έχοντας μείνει έτσι για περισσότερο από ό, τι αναμενόταν.

Η διεθνής Αργεντινή είναι ένα λιγότερο από το ορόσημο, ενώ η Πορτογαλία όλων των εποχών μεγάλη έχει ακόμα τρία. Δυστυχώς για τον Dybala, οι τραυματισμοί διέκοψαν τις προσπάθειές του να επιτύχει 100 γκολ για την πλευρά του Andrea Pirlo αυτή τη σεζόν.

Μαζί με τις αποτυχίες, ο 27χρονος αντιμετώπισε τεράστιο ανταγωνισμό για μια θέση στην πρώτη ομάδα. Επιπλέον, η συμφωνία της Dybala δεν έχει παραταθεί ακόμη και θα λήξει το 2022. Το πρόσφατο γκολ του ήρθε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Juve εναντίον της Νάπολι στις 7 Απριλίου.

Με τον Bianconeri να κερδίζει το παιχνίδι 2-1, ο Ronaldo κατάφερε επίσης να βρει τον στόχο να πλησιάσει τον αιώνα. Ο Dybala μίλησε στο Twitch σχετικά με τη συμπλοκή του με τον πενταπλάσιο νικητή του Ballon d’Or.

Είπε: «Ο Ρονάλντο κι εγώ προκαλούμε ο ένας τον άλλον να πετύχουμε 100 γκολ με τη Γιουβέντους. Χρειάζομαι μόνο ένα, όσο χρειάζεται ακόμα τρία.»

«Θέλει πάντα να κερδίσει, ακόμα και στην εκπαίδευση, και αν χάσει γίνεται δύσκολο να ασχοληθεί με για λίγα λεπτά.»

Η Γιουβέντους έχει ακόμα επτά φωτιστικά για να παίξει αυτή τη σεζόν. Έξι από αυτούς είναι αγώνες Serie A και ένας στον τελικό Coppa Italia εναντίον Atalanta στις 19 Μαΐου. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς ο Ρονάλντο θα προετοιμαστεί για να νικήσει τον συμπαίκτη του, έτσι δεν είναι;