Η Cucurella προτρέπει την Τσέλσι να μιμηθεί τη σχέση Μπράιτον- Πότερ

Ο αμυντικός πέρασε μια επιτυχημένη περίοδο στο στάδιο Falmer υπό τον Potter, πριν ενταχθεί στους Blues το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μαρκ Κουκουρέλα πιστεύει ότι η Τσέλσι πρέπει να δώσει στον Γκράχαμ Πότερ αρκετό χρόνο για να επαναλάβει την επιτυχία του στο Μπράιτον.

Μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Chelsea, ο Potter είδε την πλευρά του να υποφέρει από μια ξαφνική βουτιά σε φόρμα τον μήνα που προηγείται του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Τσέλσι έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν με μια απογοητευτική πορεία έξι αγώνων χωρίς νίκη, καθώς έπεσε στην όγδοη θέση στο τραπέζι της Premier League.

Η ξαφνική απόλυση του Τόμας Τούτσελ νωρίτερα αυτή τη σεζόν έδειξε την ανυπομονησία της νέας ιεραρχίας της Τσέλσι. Αλλά η Cucurella πιστεύει ότι οι Blues χρειάζονται χρόνο για να εφαρμόσουν τις ιδέες του νέου τους μάνατζερ.

«Έχουμε μεγάλους παίκτες για να κάνουμε τις ιδέες του», είπε ο Ισπανός στον Ήλιο. «Ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη στο Μπράιτον μαζί του και τώρα ήρθε εδώ και νομίζω ότι είναι καλό για μένα και για την υπόλοιπη ομάδα. Είναι καλός προπονητής γιατί η ιδέα του για το ποδόσφαιρο είναι επιθετική.

«Όλα αυτά είναι μια διαδικασία. Η πρώτη σεζόν με τον Graham στο Μπράιτον τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, έμειναν κάτω στο τραπέζι.

«Συνέχισαν με τις ίδιες ιδέες, εργασίας, εργασίας και εργασίας. Στη συνέχεια, την περασμένη σεζόν και αυτή τη σεζόν έπαιξαν πολύ καλά με τις ίδιες ιδέες.

«Πρέπει να εργαστούμε και να κατανοήσουμε τις ιδέες του και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

«Είναι δύσκολο γιατί είναι ένας νέος προπονητής με διαφορετικές ιδέες και είναι δύσκολο να αλλάξει χωρίς χρόνο για προπόνηση.

«Αυτό το μέρος της σεζόν έχουμε χρόνο, συναντιόμαστε περισσότερο και γνωρίζουμε τις ιδέες του προπονητή. Αυτό το δεύτερο μέρος της σεζόν, είμαι ενθουσιασμένος».

Η Τσέλσι θα επιστρέψει στη δράση της Πρέμιερ Λιγκ όταν φιλοξενήσει το Μπόρνμουθ στις 27 Δεκεμβρίου.