Η Azpilicueta στηρίζει την Τσέλσι για να κερδίσει τίτλους κάτω από τον Τουσέλ

Blues καπετάνιος Cesar Azpilicueta είναι θετική Chelsea μπορεί να εξαπολύσουν μια αξιόπιστη πρόκληση για τα ασημικά υπό το νέο διευθυντή Thomas Tuchel.

Ο Cesar Azpilicueta είναι σίγουρος ότι η Chelsea θα είναι πίσω αγωνίζεται για τίτλους αρκετά σύντομα υπό το νέο αφεντικό Thomas Tuchel.

Ο Γερμανός μεταφέρθηκε ως αντικαταστάτης του Φρανκ Λάμπαρντ που απολύθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Ο Tucel ξεκίνησε τη ζωή του ως αφεντικό της Chelsea με 0-0 αδιέξοδο εναντίον των Wolves στα μέσα της εβδομάδας. Ωστόσο, κέρδισε την πρώτη νίκη του πρωταθλήματος καθώς οι Μπλουζ νίκησαν το Μπέρνλεϊ με 2-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Azpilicueta άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο πριν Marcos Alonso σκοράρει με πρόστιμο φινίρισμα στο δεύτερο ημίχρονο για να σφραγίσει και τα τρία σημεία.

Το αποτέλεσμα οδηγεί την Τσέλσι μέχρι έβδομη στο τραπέζι μπροστά από το ταξίδι τους στο βόρειο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ την Πέμπτη.

Μετά την πτώση της στοίβας τις τελευταίες εβδομάδες, ο καπετάνιος Azpilicueta είναι σίγουρος ότι σύντομα θα αγωνιστούν για ασημικά.

«Η Τσέλσι πρέπει πάντα να κερδίζει, αυτό είναι το DNA μας, πάντα παίζουμε για να κερδίσουμε», δήλωσε η Azpilicueta BT Sport.

«Η Τσέλσι αξίζει να παλεύει για τα πάντα. Είμαστε μακριά από εκεί που θέλουμε να είμαστε, αλλά με τον νέο μάνατζερ έχουμε τα πάντα για να παίξουμε».

«Όλοι είναι πολύ φιλόδοξοι, θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε κάθε διαγωνισμό, οπότε ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και την Πέμπτη, επικεντρωνόμαστε σε ένα σημαντικό παιχνίδι».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το τελευταίο μας παιχνίδι εναντίον των Wolves άξιζε να κερδίσουμε. Σήμερα αγωνιζόμασταν και πάλι για να σκοράρουμε.

«Αλλά ήταν μια πολύ καλή παράσταση. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ήμασταν σταθεροί στο πίσω μέρος. Δεν δεχθήκαμε μια ευκαιρία, ήταν μια σταθερή παράσταση».