Η Azpilicueta αρνείται αναφορές σχετικά με καυγαδία με έναν συμπαίκτη της Τσέλσι

Ο καπετάνιος της Τσέλσι Σέζαρ Αζπιλιτουέτα απέβαλε ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με μια διαμάχη με τον συμπαίκτη του στα παρασκήνια.

Ο καπετάνιος της Τσέλσι Σέζαρ Αζπιλικουέτα απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι τσακώθηκε με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ πριν την αναχώρηση του Φρανκ Λάμπαρντ. Υπήρξαν φήμες ότι τα πράγματα μέσα στα καμαρίνια και στο πεδίο εκπαίδευσης δεν ήταν καλά.

Επιπλέον, ορισμένες αναφορές αναφέρουν ότι η διχόνοια μεταξύ των παικτών της Τσέλσι μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του διαχειριστή. Δυστυχώς για την Τσέλσι, ο Λάμπαρντ αναγκάστηκε να φύγει μετά από 18 μήνες με την ομάδα.

Πολεμούν για την ενότητα.

Η Azpilicueta προέτρεψε ότι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα με την ομάδα και υποστήριξε τα σχόλια της Tammy Abraham. Ο επιθετικός του Blues δημοσίευσε στα social media: «Ακούγοντας κάποια τρελά πράγματα για το @ToniRuediger στα social media σήμερα. Πλήρης ανοησία. Ο Τόνι είναι μεγάλος αδερφός για όλους μας».

Ο Ισπανός διεθνής μίλησε για τους ψευδείς ισχυρισμούς στην εκπαίδευση: «Όλα είναι καλά και μπορώ να πω ότι αυτό δεν συνέβη. Δεν είχαμε προβλήματα και δεν έχουμε. Πάντα δουλεύουμε μαζί. Όπως και άλλοι παίκτες, έχουμε μερικές φορές τις συζητήσεις μας, φυσιολογικές στο ποδόσφαιρο. Όταν τα αποτελέσματα δεν πάνε καλά, όλοι έχουν περισσότερη ένταση, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό.

«Οι κανονικοί ποδοσφαιριστές όπως οι κανονικοί εργαζόμενοι στα γραφεία τους ή με άλλες θέσεις εργασίας με πίεση που πρέπει να παραδώσουν και τίποτα περισσότερο από αυτό. Δεν υπάρχει θέμα, είμαστε τόσο αφοσιωμένοι».

«Είδαμε ότι [στο παρελθόν] και μερικές φορές όταν ένας μάνατζερ φεύγει, ο κόσμος μπορεί να κατηγορήσει κάποιους παίκτες, αλλά είμαστε παίκτες, είμαστε άνθρωποι και πάντα θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον σύλλογο, για τον μάνατζερ. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό είναι το πάθος μας και προφανώς, δεν είμαστε ευχαριστημένοι όταν τα αποτελέσματα δεν πάνε καλά και μερικές φορές, ναι, έχουμε δει την αντίδραση από τους οπαδούς, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Δουλεύουμε όλοι μαζί.

«Φυσικά, φυσικά, 100 τοις εκατό [μην καταχραστείτε τον Rudiger]. Βλέπετε τώρα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλή κακοποίηση, ξέρετε ότι κάνουμε εκστρατείες για ρατσισμό, όλα αυτά, και ξέρετε ότι είναι λυπηρό όταν βλέπετε ανθρώπους να κακοποιούν. Οι οπαδοί ζητώ ενότητα, μαζί, δύσκολοι καιροί. Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα και, ελπίζω, αυτή την αρνητικότητα μπορούμε να την αφήσουμε πίσω και να πάμε μαζί.

«Μας λείπουν οι οπαδοί, γι’ αυτό θα θέλαμε να είμαστε μαζί αγωνιζόμενοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπως κάναμε πάντα. Και πάντα να ξεπερνάς τις δυσκολίες».