Η AS Monaco κοροϊδεύει την Μπαρτσελόνα μετά την ήττα της PSG στη Λιγκ 1

Αυτό συνέβη αμέσως μετά την ήττα PSG στο Ligue 1 το περασμένο Σαββατοκύριακο, AS Monaco αποφάσισε να κοροϊδέψουν FC Barcelona μέσω ενός αναιδούς tweet.

Μετά την πιο πρόσφατη ήττα της FC Barcelona εναντίον της PSG, ξαφνικά έγιναν περίγελος σε όλο τον κόσμο. Από μιμίδια εκείνης της εικόνας όπου ο Mappe ξεπερνά την Pique, μέχρι πολλούς πιο δημιουργικούς τρόπους για να κοροϊδέψεις την καταλανική λέσχη. Η FC Barcelona δεν είναι πλέον μεταξύ των πιο αξιοσέβαστων ποδοσφαιρικών συλλόγων στην Ευρώπη. Ακόμη και η AS Monaco συμμετείχε στη δράση το περασμένο Σαββατοκύριακο μετά την ήττα της PSG στο Ligue 1 με αποτέλεσμα 0-2 στο Parc des Princes. Κέρδισαν με γκολ από τον Ντιόπ και τη Μαριπάν.

Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα AS Monaco έχει το δικαίωμα να καυχιέται ως μία από τις λίγες ομάδες στον κόσμο που νίκησε την PSG τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Μια νίκη που έρχεται την ίδια εβδομάδα όπου FC Barcelona υπέστη 1-4 απώλεια εναντίον του συλλόγου από την πρωτεύουσα. Το Μονακό γιόρτασε αυτή τη νίκη σαν να κέρδισε μόλις το τρόπαιο επειδή η PSG έχει γίνει μια γιγαντιαία λέσχη τα τελευταία χρόνια. Αλλά όλοι θέλουμε να μάθουμε πώς ο AS Monaco χλεύασε την FC Barcelona.

Όλα συνέβησαν μέσω ενός tweet.

Μετά το παιχνίδι, ο ισπανικός λογαριασμός Twitter της AS Monaco αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα αναιδές μήνυμα που απευθύνεται στην FC Barcelona. Έγραφε: «Νικήσαμε την PSG στο σπίτι και μακριά αυτή τη σεζόν. Βαρκελώνη, στείλτε μας ένα DM αν χρειάζεστε συμβουλές», έγραψε ο CM της AS Monaco. Αυτό το μήνυμα δεν έχει ληφθεί ελαφρά από τα καταλανικά μέσα ενημέρωσης ή τους οπαδούς της FC Barcelona. Ωστόσο, οι Μπλαουγκράνα δεν έχουν ανταποκριθεί ακόμα σε αυτή την προφανή πρόκληση.

Είναι σαφές ότι το πόδι επιστροφής στο Parc des Princes θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχει να παίξει η Βαρκελώνη αυτή τη σεζόν. Υπάρχει μια μεγάλη ανησυχία για το τι θα μπορούσε να συμβεί με αυτό το ήδη σημαντικό μειονέκτημα. Αντί να ανταποκρίνεται σε αυτή την τελευταία κοροϊδία, η Βαρκελώνη θα τα πάει καλά αν επικεντρωθούν στο ίδιο το παιχνίδι. Η ανταπόκριση στο γήπεδο είναι αυτό που πρέπει να κάνει κάθε σύλλογος σε τέτοιου είδους καταστάσεις.