Η Arteta προσφέρει ενημερώσεις τραυματισμών Aubameyang & Martinelli

Πριν από το ταξίδι του πρωταθλήματος στο Στάδιο Σεντ Μέρι, το αφεντικό των Πυροβολητών έδωσε μια ενημέρωση για την καταλληλότητα των δύο από τα εμπρός του.

Gabriel Martinelli κάνει «μια χαρά», αλλά Pierre-Emerick Aubameyang είναι μια αμφιβολία για αγώνα Άρσεναλ εναντίον Σαουθάμπτον, αποκαλύπτει Mikel Arteta.

Martinelli ήταν στην έναρξη XI για το FA Cup 4ο γύρο σύγκρουση το Σάββατο, αλλά μπορούσε να διαρκέσει μόνο για 58 λεπτά στο γήπεδο.

Ο 19χρονος εξυπνάκης πέρασε έξι μήνες στο περιθώριο λόγω τραυματισμού στο γόνατο πριν υποστεί άλλο ένα πρόβλημα στον αστράγαλο στην προθέρμανση για το Κύπελλο FA στον τρίτο γύρο ισοπαλία εναντίον της Newcastle United.

Ήταν φοβισμένος ότι ο Βραζιλιάνος, του οποίου η ανάπτυξη έχει παρεμποδιστεί από τραυματισμούς, είχε πάρει ένα άλλο πρόβλημα φυσικής κατάστασης καθώς αντικαταστάθηκε παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες στην ήττα 1-0 στο Σαουθάμπτον.

«Όχι, ήταν μια χαρά, ήταν μια τακτική απόφαση», δήλωσε ο Arteta στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, μέσω του Football London. «Είναι μια χαρά. Προφανώς, έχασε, πάλι, μερικές προπονήσεις με τον τελευταίο τραυματισμό.»

«Πρέπει να σεβαστούμε τον χρόνο», πρόσθεσε ο αρχηγός των Πυροβολητών στον Aubameyang, ο οποίος αναγκάστηκε να χάσει τον προηγούμενο αγώνα λόγω προσωπικού ζητήματος.

«Για να δούμε. Δεν έχω αρκετές πληροφορίες αυτή τη στιγμή για να δω πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση».