Η Arteta προσφέρει ενημέρωση σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Arsenal για την Odegaard

Το αφεντικό του Gunners έχει ρίξει μια υπόδειξη μεταφοράς για το μέλλον του δανεικού Odegaard της Ρεάλ Μαδρίτης στο στάδιο Emirates.

Ο Mikel Arteta υπαινίχθηκε ότι ο Martin Odegaard θα μπορούσε να παρατείνει τη διαμονή του στην Arsenal πέρα από το τέλος της σεζόν σε μια πιθανή μόνιμη μεταφορά.

Ο 22χρονος μέσος εντάχθηκε στην Άρσεναλ σε συμφωνία βραχυπρόθεσμου δανείου τον Ιανουάριο, αφού αγωνίστηκε για τακτικές ευκαιρίες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έκανε μια αξιοπρεπή αρχή στο Λονδίνο και έδειξε αναλαμπές υποσχέσεων.

Η πρώιμη επίδρασή του έχει ήδη αφήσει την Arteta εντυπωσιασμένη, με τον διευθυντή της Arsenal να τον υποστηρίζει πρόσφατα για να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

Έτσι, με έναν προπονητή που τον εκτιμά και υπόσχεται κανονικό ποδόσφαιρο, θα μπορούσε ο Όντεγκαρντ να προσπαθήσει να εκπληρώσει τις δυνατότητές του στην Άρσεναλ;

«Έχουμε Martin για λίγους μήνες από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρώτα απ ‘όλα πρέπει να μεγιστοποιήσουμε αυτή τη φορά μαζί του για να προσπαθήσουμε να φέρουμε στην ομάδα όλες τις ιδιότητες που έχει», δήλωσε η Arteta όπως αναφέρεται στο BT Sport.

«Στο τέλος της σεζόν, θα καθίσουμε μαζί και θα αποφασίσουμε πού μπορούμε να προωθήσουμε αυτή τη σχέση. Αυτή τη στιγμή δεν εξαρτάται μόνο από εμάς».

Ο Όντεγκαρντ δήλωσε σε προηγούμενες συνεντεύξεις ότι απολαμβάνει το χρόνο του στην Άρσεναλ και δεν έχει αποκλείσει την παράταση της παραμονής του. Ωστόσο, όπως επεσήμανε η Arteta, η Ρεάλ Μαδρίτης θα λάβει επίσης υπόψη οποιαδήποτε τελική απόφαση.

Όπως έχουν τα πράγματα, οι Ισπανοί γίγαντες έχουν τον τελευταίο λόγο για το μέλλον της Odegaard, αλλά θα μπορούσαν να μπουν στον πειρασμό σε μια πώληση αν επιθυμούν να κάνουν μεγάλες καλοκαιρινές υπογραφές.