Η Arteta προσφέρει αισιόδοξη ενημέρωση σχετικά με τη δραστηριότητα μεταφοράς της Arsenal

Οι Gunners έχουν ήδη κλείσει συμφωνίες για τρεις παίκτες, αλλά θα έρθουν περισσότερα πριν από την προθεσμία της 31ης Αυγούστου.

Ο Mikel Arteta είναι ικανοποιημένος με τη δραστηριότητα μεταφοράς της Arsenal μέχρι στιγμής, αλλά αναμένει περισσότερες υπογραφές πριν κλείσει το καλοκαιρινό παράθυρο.

Η Άρσεναλ έχει ξοδέψει περίπου 75 εκατομμύρια λίρες σε στρατολόγηση ομάδας μέχρι τώρα αυτό το καλοκαίρι. Ο Ben White χρησιμοποίησε το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού ως το υψηλό κόστος της επιστροφής στην περιοχή των 50 εκατομμυρίων λιρών, ενώ ο Nuno Tavares και ο Albert Sambi Lokonga είναι τα άλλα δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πυροβολητές αναζητούν έναν επιθετικό μέσο, με τους James Maddison και Martin Odegaard να είναι στη λίστα τους, καθώς και έναν τερματοφύλακα, με τον Aaron Ramsdale να προταθεί ως ο Νο.1 στόχος τους.

«Λοιπόν, σε αυτή την πρώτη περίοδο του παραθύρου μεταφοράς νομίζω ότι έχουμε κάνει μερικά πράγματα που θέλαμε να κάνουμε και αυτό θα μας βοηθήσει να φέρουμε την ομάδα σε ένα πολύ καλύτερο μέρος», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου Arteta.

«Υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι από το παράθυρο για να πάει, οπότε είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα συμβούν ούτως ή άλλως.

«Είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με τους παίκτες που έχω αυτή τη στιγμή και να κερδίσω το καλύτερο από αυτούς, και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

«Η λέσχη, οι ιδιοκτήτες και εγώ, όλοι έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα, που είναι να κάνουμε αυτή την ομάδα πολύ ισχυρότερη και γνωρίζουμε ότι έχουμε ακόμα πράγματα να κάνουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

«Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παράθυρο μεταφοράς και πιθανώς πολλά πράγματα θα συμβούν την τελευταία εβδομάδα περίπου.»