Η Arteta εκδίδει ενημερώσεις τραυματισμών στο δίδυμο της Άρσεναλ πριν από το ταξίδι στο Λίβερπουλ

Το αφεντικό των Πυροβολητών έδωσε τις τελευταίες ενημερώσεις για τον Pierre-Emerick Aubameyang και τον Thomas Partey πριν από το ταξίδι στο Λίβερπουλ.

Ο διευθυντής της οπλοστάσιο Mikel Arteta αποκάλυψε ότι δεν είναι σίγουρος αν ο Pierre-Emerick Aubameyang και ο Thomas Partey είναι διαθέσιμοι για το ταξίδι στο Λίβερπουλ.

Οι Πυροβολητές επιστρέφουν στη δράση από το διεθνές διάλειμμα το Σάββατο με μια επίσκεψη στο Anfield. Ελπίζουν να παρατείνουν την αήττητη πορεία των 10 αγώνων και να διεκδικήσουν την πρώτη νίκη της Premier League στο Λίβερπουλ από τον Σεπτέμβριο του 2012.

Ωστόσο, οι προετοιμασίες για τη σύγκρουση έχουν παρεμποδιστεί από την αβεβαιότητα του Aubameyang και του Partey.

Η πρόωρη επιστροφή του Aubameyang δεν έχει προγραμματιστεί

Ο καπετάνιος της ‘ρσεναλ προκάλεσε φόβους τραυματισμών επιστρέφοντας νωρίς από το διεθνές καθήκον με την Γκαμπόν. Παρά τις αναφορές που υποδηλώνουν ότι ήταν προσχεδιασμένο, η Αρτέτα ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν έτσι.

Όχι, δεν ήταν προσχεδιασμένο», είπε ο Ισπανός κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου πριν τον αγώνα την Παρασκευή.

«Πρέπει να τον αξιολογήσουμε και να δούμε πώς είναι και να πάρουμε μια απόφαση. Έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν περάσει κάποια διαφορετικά παιχνίδια, προβλήματα, μικρούς τραυματισμούς, οπότε σήμερα πρέπει να δοκιμάσουμε όλους και να δούμε πώς θα παίξουμε αύριο».

Και πρόσθεσε: «Ας δούμε πώς είναι όλοι. Πρέπει να τα δούμε σήμερα προτού τα αξιολογήσουμε και πάρουμε μια απόφαση για το πώς είναι όλοι».

Partey είναι επίσης μια αμφιβολία για το ταξίδι Λίβερπουλ

Ο πρώην μέσος του Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε τη νίκη της Άρσεναλ με 1-0 εναντίον του Γουότφορντ νωρίτερα αυτό το μήνα και τους δύο προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γκάνα κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα.

Ο Πάρτι πέρασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες αναρρώνοντας στο Λονδίνο, αν και δεν είναι ακόμα σαφές πότε μπορεί να επιστρέψει.

«Το ίδιο και πάλι, δεν μπορούσε να παίξει για την εθνική ομάδα, προσπάθησε πραγματικά να το κάνει αυτό επειδή είχαν ένα τεράστιο παιχνίδι και πραγματικά πίεσε για αυτό, αλλά δεν ήταν αρκετά κοντά για να το κάνει αυτό», δήλωσε η Arteta για τον Partey.

«Και πάλι, είναι κάτι που πρέπει να αξιολογήσουμε σήμερα επειδή δεν έχει κάνει αρκετά [προπαρασκευαστική εργασία]».