Η Arteta αξιολογεί την εμφάνιση ντεμπούτο του Ramsdale για την Άρσεναλ

Το αγγλικό shot-stopper δεν ήταν πολύ απασχολημένο, αλλά έδειξε αναλαμπές του ταλέντου του στον πρώτο του αγώνα για τους Gunners.

Ο Mikel Arteta χειροκροτεί τον Aaron Ramsdale που έχει «ένα πραγματικά δυνατό ντεμπούτο» στη μεγάλη νίκη της Arsenal επί του West Brom στο Κύπελλο Carabao την Τετάρτη.

Ο Ράμσντεϊλ ολοκλήρωσε την μετακόμιση του στην Άρσεναλ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μόλις την περασμένη εβδομάδα σε μια συμφωνία που θα μπορούσε τελικά να φτάσει μέχρι και 30 εκατομμύρια λίρες.

Μετά τη μεταφορά υψώθηκαν μερικά φρύδια, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι ο 23χρονος δεν είναι αρκετά καλός για να κάνει ό, τι έχει φέρει να κάνει στα Εμιράτα — να αγωνιστεί για μια θέση εκκίνησης εναντίον του Bernd Leno.

Ωστόσο, τα πρώτα σημάδια δείχνουν πολλά υποσχόμενα, καθώς ο τερματοφύλακας έβαλε μια καλή στροφή ενάντια στην πλευρά του Πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα καταγράφει ένα καθαρό φύλλο στη διαδικασία.

«Πιστεύω ότι ήταν ένα πραγματικά δυνατό ντεμπούτο», δήλωσε η Arteta στα μέσα ενημέρωσης της Arsenal μετά το σφύριγμα πλήρους απασχόλησης.

«Μπορείτε να δείτε την προσωπικότητά του, είναι άνετος στην μπάλα και είμαι πραγματικά χαρούμενος γι ‘αυτόν.»

Ο Arteta πρόσθεσε: «Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος μαζί του. Δεν έχει εκπαιδευτεί πολύ μαζί μας, αλλά μπορείτε να δείτε τις ιδιότητες που έχει.

«Είναι ένας πολύ νέος τερματοφύλακας — έχει κάνει ήδη πολλά στο πρωτάθλημα και μπορείτε να δείτε την παρουσία και την προσωπικότητα που έχει όταν παίζει».