Η Arsenal κάνει την πρώτη καλοκαιρινή μεταφορά με τον τερματοφύλακα MLS που θα ενταχθεί

Ο φύλακας Ματ Τέρνερ της Νέας Αγγλίας Revolution πρόκειται να ενταχθεί στην Άρσεναλ το καλοκαίρι.

Major League Soccer (MLS) πλευρά της Νέας Αγγλίας Επανάσταση έχουν επιβεβαιώσει ότι τερματοφύλακας Matt Turner έχει οριστεί να ενταχθούν Arsenal το καλοκαίρι.

Φημολογήθηκε τον περασμένο μήνα ότι οι Πυροβολητές είχαν μια συμφωνία να υπογράψουν τον 27χρονο. Και αναφορές της Πέμπτης ισχυρίστηκαν ότι η πλευρά του Mikel Arteta είχε ολοκληρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα πριν από την κίνηση.

Ο προπονητής της Νέας Αγγλίας Revolution Bruce Arena επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης του ήταν στα πρόθυρα της υπογραφής για την Άρσεναλ, η οποία αναμένεται να πληρώσει περίπου 7.5 εκατομμύρια λίρες για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Turner.

Μιλώντας στην Boston Herald, είπε: «Προφανώς, όλοι γνωρίζουν καλά τον Ματ Τέρνερ με τη θερινή μεταφορά στην Άρσεναλ.

«Δεν υπάρχει πολύ άλλο σχόλιο σε αυτό. Αν δεν έχει εκτελεστεί πλήρως, θα γίνει».

Και τώρα η λέσχη επιβεβαίωσε επίσημα ότι ο Τέρνερ θα πάει στην Πρέμιερ Λιγκ πριν από τη σεζόν 2022/23.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα τους, ο σύλλογος δήλωσε: «Η Νέα Αγγλία Revolution συμφώνησε με τους όρους για τον τερματοφύλακα Matt Turner να ενταχθεί στην Arsenal της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ σε μια θερινή μεταφορά με μια μυστική αμοιβή εν αναμονή της ολοκλήρωσης ενός ιατρικού.

«Ο Τέρνερ, ο Τερματοφύλακας της Χρονιάς 2021 Allstate του 2021, αναμένεται να ενταχθεί στην Άρσεναλ στα τέλη Ιουνίου του 2022.»

Η άφιξη του Turner στο Στάδιο Emirates θα μπορούσε να σημαίνει μια έξοδο για τον Bernd Leno, ο οποίος έχει πέσει κάτω από τη σειρά των ραμφών με την άφιξη του Aaron Ramsdale το περασμένο καλοκαίρι.