Η Ancelotti δίνει τελική ετυμηγορία για τη θέση του Vinicius εν μέσω συνδέσμων Mbappe

Το αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης λέει ότι ο Βινίσιους θα παραμείνει στην αριστερή πλευρά του τελικού τρίτου Μπλάνκος.

Ο Vinicius έχει απολαύσει απίστευτη μορφή στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως τακτικός εκκινητής υπό τον Carlo Ancelotti.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει σχηματίσει ένα θανατηφόρο δίδυμο με τον Karim Benzema, που συνεχώς εμπλακεί στις επιθέσεις της πλευράς του. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κοιτάζει μια κίνηση για τον Kylian Mbappe, πολλοί παρατηρητές έθεσαν ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της Vinicuisas στην αριστερή πτέρυγα.

Ωστόσο, ο Ancelotti αναφέρει ότι ο διεθνής της Βραζιλίας θα παραμείνει στη θέση του, ανεξάρτητα από τις νέες προσθήκες στην ομάδα.

Όταν ρωτήθηκε για την άφιξη του Mbappe και την πιθανή επίδρασή του στη θέση του Vinicius, ο Ancelotti απάντησε (μέσω του Mundo Deportivo): «Ο Βίνι είναι ένας παίκτης που πρέπει να είναι αριστερά και θα παίξει εκεί ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι συμπαίκτες του».

Ο Mbappe συνέχισε τη μεγάλη του μορφή αυτή τη σεζόν, διατηρώντας ψηλά τον αριθμό του παρά την άφιξη του Lionel Messi στο PSG. Η Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζει να εξασφαλίσει μια κίνηση για τον Γάλλο, ο οποίος ξοδεύει τους τελευταίους μήνες της σύμβασης PSG.

Το επερχόμενο παράθυρο μεταφοράς Ιανουαρίου είναι η τελευταία ευκαιρία της PSG να λάβει ένα τέλος μεταφοράς για το Mbappe. Η διεθνής Γαλλία απέρριψε τις προσφορές του συλλόγου για ανανέωση και πιθανότατα θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης με δωρεάν μεταφορά το επόμενο καλοκαίρι.