Η Allegri παρέχει τέσσερις σημαντικές ενημερώσεις τραυματισμών για τη Γιουβέντους

Στο συνέδριο μετά τον αγώνα μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα, ο Massimiliano Allegri παρείχε ενημερώσεις τραυματισμών σε τέσσερα αστέρια της Γιουβέντους.

Ο Massimiliano Allegri παρέδωσε ενημερώσεις τραυματισμών για τρεις από τους βασικούς παίκτες της Γιουβέντους μετά τη νίκη τους με 1-0 εναντίον της Φιορεντίνα το Σάββατο.

Ο Μπιανκονέρι συγκέντρωσε και τους τρεις πόντους στο στάδιο Allianz, ευγενική χορηγία ενός χτυπήματος από τον Juan Cuadrado. Ανεξάρτητα από τη νίκη τους, Allegri προέτρεψε την ομάδα να επικεντρωθεί σε ό, τι πήγε στραβά στις δύο προηγούμενες ήττες της Serie A.

Στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, ο 54χρονος τακτικός είπε: «Νομίζω ότι πετάξαμε τουλάχιστον επτά πόντους μακριά».

«Πρέπει να είμαστε θυμωμένοι γιατί μια ομάδα που θέλει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια πρέπει να έρθει μέσα από αυτούς τους αγώνες. Διαφορετικά, μπορείτε να κερδίσετε ή να χάσετε εναντίον οποιουδήποτε. Πρέπει να το σκεφτούμε και ίσως θα μπορούσαμε να ξαναγίνουμε ομάδα».

Ποιοι τραυματίστηκαν;

Η Γιουβέντους βρέθηκε να παίζει χωρίς βασικούς παίκτες, τον Τζιόρτζιο Τσιελίνι, τον Λεονάρντο Μπονούτσι και τον Βόισιετς Στσέσνι. Ο Ιταλός προπονητής έδωσε την εξήγηση για την απουσία των παικτών του.

«Ο Szczesny έπεσε σε μια μπάλα χθες, δεν μπορούσε να τεντώσει, οπότε δεν μπορούσε να κάνει σώζει», αποκάλυψε ο Allegri.

«Ο Chiellini είχε πρόβλημα με καμπτήρα ή προσαγωγό. Τον άφησα έξω προληπτικά. Ο Bonucci είχε ένα πρόβλημα πριν το παιχνίδι, αλλά έπρεπε ήδη να αναπαυθεί εναντίον της Βερόνα.

Επιπλέον, ο Alex Sandro αντικαταστάθηκε επίσης κατά το ημίχρονο λόγω τραυματισμού. Σε αυτό, είπε: «Ο Άλεξ Σάντρο είχε πρόβλημα προσαγωγής ενώ ο Μόιζ Κιν θα είναι έτοιμος μετά το διάλειμμα.»