Η Allegri παρέχει ενημέρωση για τον τραυματισμό του άστρου της Γιουβέντους

Ο προπονητής Massimiliano Allegri αντιμετωπίζει μια δύσκολη σεζόν με τη Γιουβέντους με τραυματισμούς που προσθέτουν περισσότερη ανησυχία για το Ιταλό αφεντικό.

Ο Massimiliano Allegri προσέφερε μια σημαντική ενημέρωση για τον τραυματισμό του αστέρα της Γιουβέντους Weston McKennie εν μέσω μιας αγωνιστικής σεζόν στην κορυφαία πτήση της Ιταλίας.

Ο επιθετικός του USMNT έπεσε κάτω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης Serie A του Μπιανκονέρι εναντίον της Αταλάντας την Κυριακή. Ο McKennie έχει επιδείξει απίστευτη εμπιστοσύνη στις τελευταίες του συναντήσεις με τον σύλλογο και τη χώρα του.

Δυστυχώς, ο 23χρονος χτυπήθηκε στο γόνατό του και αναγκάστηκε να επισκεφθεί το ιατρείο καθώς συγκρούστηκε με τον Berat Djimsiti από την αντιπολίτευση.

Παρά τον γρήγορο ιατρικό έλεγχο στο γήπεδο, ο ΜακΚένι αντικαταστάθηκε από τον Moise Kean στο 64ο λεπτό.

Εν όψει της επόμενης εκδρομών του Ζυβ εναντίον του Σαλερνιτάνα την Τρίτη, ο Allegri συζήτησε την καταλληλότητα των παικτών του. Είπε για τον Αμερικανό: «Για τον McKennie, θα πρέπει να είναι κάτι μικρό.»

Το αφεντικό της Γιουβέντους μίλησε επίσης για τον Federico Chiesa, ο οποίος τραυματίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο λόγω μυϊκής βλάβης κατά τη διάρκεια του ίδιου παιχνιδιού το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Allegri είπε: «Chiesa ήδη γράφει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Θα τον ξαναδούμε μετά τις γιορτές.»