Η Allegri ανακοίνωσε ως νέος προπονητής της Γιουβέντους μέχρι το 2025

Ο Ιταλός μάνατζερ, ο οποίος οδήγησε τους Bianconeri σε πέντε διαδοχικούς θρίαμβους του Scudetto από το 2014 έως το 2019, επιστρέφει για ένα δεύτερο ξόρκι στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε τον Massimiliano Allegri ως τον νέο προπονητή τους μετά την αποβολή του Andrea Pirlo.

Η Allegri επανενώνει τη Γιουβέντους με τετραετή σύμβαση, σύμφωνα με πληροφορίες αξίας 9 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, μέχρι το 2025.

Ο 53χρονος είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη θητεία στο Allianz Stadium καθώς οδηγούσε τον Juve σε πέντε τίτλους Serie A, τέσσερα τρόπαια Coppa Italia και δύο τελικούς του Champions League.

Μια επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της Γιουβέντους έλεγε: «Ο Massimiliano Allegri είναι ο διευθυντής της Γιουβέντους για άλλη μια φορά.

«Ο Αλέγκρι βρίσκει ένα παγκάκι που γνωρίζει πολύ καλά, ένα κλαμπ που αγαπά και που τον αγαπάει κι αυτός, καθώς σήμερα ξεκινάει ένα νέο ταξίδι μαζί, προς νέους στόχους.

«Και τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ξανά με τον Allegri, να χτίσουμε μαζί το μέλλον μας, με τον τεράστιο επαγγελματισμό του, την ηθική του δύναμη, με τις λαμπρές ιδέες ενός προπονητή που μπορεί να ανακατέψει τα χαρτιά, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Με το χαμόγελό του, ένα είδος «υπογραφής». Με τον τρόπο του να κατανοεί το ποδόσφαιρο και τη ζωή με απλότητα, με την επιθυμία του να παίξει τα πράγματα κάτω και με τη δέσμευση να απολαύσετε κάθε όμορφη στιγμή που η Γιουβέντους μπορεί να δώσει και θα δώσει».