Η Alba σχολιάζει το μέλλον του Koeman εν μέσω εικασιών σάκων της Βαρκελώνης

Ο Ολλανδός διευθυντής έχει απομείνει ένα έτος στο συμβόλαιο του Barca, αλλά παραμένει αβέβαιο εάν θα του επιτραπεί να συνεχίσει στη λέσχη.

Ο Jordi Alba ελπίζει ότι το μέλλον του Ronald Koeman θα «επιλυθεί το συντομότερο δυνατό» εν μέσω συζητήσεων ότι ο μάνατζερ θα αποχωρήσει ενδεχομένως από την FC Barcelona μετά από μία μόνο σεζόν.

Ο Koeman ανέλαβε τη θέση της στη Βαρκελώνη πριν από τη σεζόν 2020/21, αντικαθιστώντας τον Quique Setien ως προπονητή.

Με το πρώην αφεντικό της Everton στο τιμόνι, οι Καταλανοί γίγαντες κατάφεραν να σφίξουν το ρεκόρ τους στον 31ο τίτλο Copa del Rey. Ωστόσο, υποχώρησαν στην La Liga, τερματίζοντας τρίτοι πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ Μαδρίτης, και υπέμειναν μια απογοητευτική εκστρατεία του Champions League, αποχωρώντας από τον διαγωνισμό στο Γύρο των 16 σταδίων.

Ωστόσο, ο Ολλανδός έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη σταθεροποίηση του πλοίου μετά την άφιξή του σε ταραχώδεις καιρούς τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου για την Barca — και η Alba παραδέχεται ότι είχαν μια «μεγάλη σεζόν» υπό τον πρώην υπερασπιστή.

«Ελπίζω ότι όλα θα επιλυθούν το συντομότερο δυνατό», απάντησε η αριστερή πλάτη όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Koeman σε μια συνέντευξη με την TVE.

«Ο προπονητής έχει συμβόλαιο και είχε μια μεγάλη σεζόν. Η απόφαση είναι του Προέδρου και θα την αποδεχτούμε».