Η Alaba απορρίπτει τη σύγκριση με τον Ramos

Παρά το γεγονός ότι συγκρίνεται με τον θρύλο του συλλόγου της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρτζιο Ράμος, ο Ντέιβιντ Αλάμπα δεν αισθάνεται καμία πίεση στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Ο David Alaba επιμένει ότι η σύγκριση του με την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης Sergio Ramos δεν θα τον επηρεάσει με κανέναν τρόπο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, ο υπερασπιστής μετακόμισε στην ισπανική πρωτεύουσα αφού σήμανε την κληρονομιά του στην Μπάγερν Μονάχου. Ταυτόχρονα, ο Ramos προσχώρησε στην Paris Saint-Germain αφού είδε το συμβόλαιό του να λήγει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Από την αναχώρηση του θρύλου του συλλόγου, ο έλεγχος της αμυντικής μονάδας έχει δοθεί στην Alaba μαζί με τον Eder Militao.

Υπήρξαν συγκρίσεις μεταξύ Alaba και Ramos, ο οποίος πέρασε 16 χρόνια με Blancos και άρπωσε fice La Liga και τέσσερις τίτλους Champions League.

Ωστόσο, η Αυστριακή δεν ενοχλεί με τέτοιες συζητήσεις και θεωρεί ότι και οι δύο έχουν διαφορετικά στυλ παιχνιδιού.

«Ήρθα εδώ για να γράψω τη δική μου ιστορία και να παίξω το παιχνίδι μου. Κάνω τις συγκρίσεις που και που, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτές», είπε στον Kicker.

«Οι άνθρωποι αποδέχονται ότι είμαι εδώ τώρα και παίζω ποδόσφαιρο μου, θέλουν να γράψουν την ιστορία μου με την Ρεάλ. Είμαστε επίσης διαφορετικοί τύποι παικτών που δύσκολα μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους.»