Η Agnelli φαίνεται να παραδέχεται την ήττα της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ

Εν μέσω όλου του κινήματος της Ευρωπαϊκής Super League, ο Andrea Agnelli φάνηκε να αποδέχεται την ήττα του κατά τη διάρκεια μιας από τις συνεντεύξεις του.

Η Andrea Agnelli κάνει το γύρο με τον Τύπο ενώ προσπαθεί να εξηγήσει τι είναι η Ευρωπαϊκή Super League. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους φημολογείται ότι παραιτήθηκε από το αξίωμά του χθες καθώς επακολούθησε όλο το χάος. Αλλά ο Agnelli δεν πρόκειται να πάει πουθενά και θα συνεχίσει να πιέζει για αυτή την τρελή ιδέα να προχωρήσει μπροστά. Ωστόσο, νωρίτερα σήμερα φάνηκε να αποδέχεται την ήττα με ολόκληρο το έργο.

Και οι έξι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ παραιτήθηκαν και σήμερα πήραμε την επιβεβαίωση ότι άλλοι τρεις εγκατάλειψαν. Η Μίλαν, η Ίντερ Μίλαν και η Ατλέτικο Μαδρίτης αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το έργο. Με μόνο τρεις ομάδες να απομένουν με πρωτοβουλία, ο Agnelli θα συνεχίσει να πιέζει για να συμβεί αυτό, αλλά τελικά έδειξε σημάδια εγκατέλειψε.

Η Ανέλι ξέρει πόσο δύσκολη θα είναι η ιδέα.

«Δεν μπορείς να διοργανώσεις τουρνουά με μόνο έξι συλλόγους», δήλωσε η Agnelli στο Reuters μέσω Marca. «Υπήρξε μια συμπαγή αίματος μεταξύ των συλλόγων μας, το έργο Super League έχει 100 τοις εκατό πιθανότητα επιτυχίας, θα προχωρήσουμε μπροστά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τον καλύτερο ανταγωνισμό στον κόσμο ικανό να ωφελήσει ολόκληρη την ποδοσφαιρική πυραμίδα, αυξάνοντας την κατανομή των πόρων μεταξύ των άλλων συλλόγων.

«Στόχος είναι να παραμείνει ανοικτός με πέντε θέσεις διαθέσιμες κάθε χρόνο για άλλους, οι οποίες θα καθορίζονται μέσω διαλόγου με τους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Θα παραμείνουμε σε εγχώριους διαγωνισμούς, θα παίξουμε σε όλα τα στάδια στην Ιταλία, την Ισπανία και την Αγγλία. Το έργο μας θα είναι εγγενώς συνδεδεμένο με εγχώριους διαγωνισμούς. Επίσης, το μπόνους των 350 εκατ. ευρώ ετησίως είναι ψευδές».