Η Χετάφε αποκαλύπτει μελλοντικά σχέδια για τα δανεικά της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαρκελώνης

Αγωνιζόμενος για λίγα λεπτά στο πρώτο μισό της εκστρατείας, ο Ιάπωνας και ο Ισπανός μέσος, προσχώρησαν στην πλευρά της Μαδρίτης τον Ιανουάριο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Χετάφε Έιντζελ Μάρτιν επιμένει ότι ο σύλλογος θα ενδιαφερόταν να υπογράψει τα δανεικά της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα Takefusa Kubo και Carles Alena σε μόνιμη βάση.

Ο Κούμπο βρήκε ευκαιρίες να βρει κατά τη διάρκεια του δανείου του στο Βιγιαρεάλ κατά το πρώτο μισό της σεζόν, έχοντας περιοριστεί σε μόλις 291 λεπτά δράσης της La Liga με την πλευρά του Unai Emery.

Μια πληθώρα ταλέντων στο κέντρο της Βαρκελώνης σημαίνει ότι ο Carles Alena βρέθηκε βαθιά μέσα στην ιεραρχία του Ronald Koeman, με τον 23χρονο να κάνει μόνο πέντε εμφανίσεις στο πρώτο μισό του 2020-21.

Ο Kubo και η Alena συνελήφθησαν από την Getafe στην αγορά μεταφορών του Ιανουαρίου — και οι δύο έχουν άμεση επίδραση στο club.

Υπήρξαν συζητήσεις ότι οι Ιάπωνες και ο Ισπανός θα μπορούσαν να κάνουν μια μόνιμη κίνηση στο Κολοσσαίο Alfonso Perez στο τέλος της σεζόν, αλλά ο Martin λέει ότι δεν θα είναι απλό.

«[Το παράθυρο μεταφοράς] ήταν δύσκολο, ειδικά λόγω της οικονομικής κατάστασης των ομάδων», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής στην COpe.

«Ήταν αδύνατο να συμφωνήσουμε σε τίποτα. Ήταν μια παράξενη αγορά, γιατί το καλοκαίρι ήρθε επίσης την τελευταία στιγμή.

«Η Alena και ο Kubo ήταν μόνο δάνεια, ο Barca ξέρει ότι ο παίκτης τους έχει απομείνει ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, και αν οι αριθμοί που συζητήθηκαν είναι εφικτοι και ο παίκτης είναι χαρούμενος… Αλλά αν οι αριθμοί είναι άπιαστοι θα του ευχηθούμε καλή τύχη.»

«Το Kubo είναι αδύνατο, η Μαδρίτη δεν σας δίνει καν την επιλογή αγοράς, έχουν πολλές ελπίδες γι ‘αυτόν.»