«Η υπογραφή του Ρονάλντο ήταν λάθος», λέει ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους Γκίγκλι

Οι Bianconeri έχουν λάβει οδηγίες να μειώσουν τις απώλειές τους στο σούπερ σταρ προς τα εμπρός που αγόρασαν για 100 εκατομμύρια ευρώ πριν από τρία χρόνια.

Η υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο «ήταν λάθος» για τη Γιουβέντους και «όσο πιο γρήγορα φύγει, τόσο το καλύτερο» και για τα δύο μέρη, λέει ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Τζιοβάνι Κομπούλι Γκιγκλι.

Ο Ρονάλντο είναι αυτή τη στιγμή στην τέταρτη σεζόν του στη Γιουβέντους, και οι τρεις τελευταίες του ήταν τίποτα λιγότερο από συγκλονιστικές.

Έχει οδηγήσει τους Bianconeri σε πέντε μεγάλες διακρίσεις μέχρι στιγμής, σημειώνοντας εντυπωσιακά 101 γκολ και 22 ασίστ σε 134 εμφανίσεις στη διαδικασία.

Το μέλλον του 36χρονου έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονων εικασιών τον τελευταίο καιρό, με τον ίδιο να έχει συνάψει το τελευταίο έτος του τετραετούς συμβολαίου που υπέγραψε κατά την άφιξή του το 2018.

«Πάντα ήμουν ειλικρινής: η υπογραφή του Ρονάλντο ήταν λάθος. Είναι αδύνατο να αποπληρωθεί η επένδυση και θα παραμείνει έτσι», δήλωσε ο Gigli στη SerieAnews.

«Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής — όσο πιο γρήγορα φύγει, τόσο το καλύτερο γι’ αυτόν και για τη Γιουβέντους.

«Ελπίζω ο [επικεφαλής προπονητής Juve] Massimiliano Allegri να ξέρει πώς να συνεχίσει να τον χρησιμοποιεί όπως έκανε εναντίον του Ουντινέζε. Δηλαδή, με νοημοσύνη και όταν το παιχνίδι είναι σε εξέλιξη.

«Ο Ρονάλντο παρεμποδίζει την επίθεση της Γιουβέντους. Χωρίς αυτόν, μπορούν να κάνουν εξαιρετικά πράγματα σε συλλογικούς όρους.

«Η ανανέωση [Paulo] Dybala και η πώληση του Ρονάλντο την επόμενη εβδομάδα θα ήταν καλύτερο για όλα τα μέρη. Αλλά δεν πιστεύω ότι κάποιος σαν τον Ρονάλντο μπορεί να διατεθεί στην αγορά σε επτά ημέρες.»