Η Τότεναμ χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αντιμετωπίσει τα τέρατα του EPL’, παραδέχεται ο Conte

Οι Spurs έχουν αγωνιστεί ενάντια στις ελίτ ομάδες του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν.

Ο Antonio Conte προέτρεψε τους οπαδούς της Τότεναμ να χαμηλώσουν τις προσδοκίες τους μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη.

Οι Red Devils κυριάρχησαν στους καλεσμένους τους με μια σταθερή επιθετική οθόνη, ενώ οι Spurs αγωνίστηκαν για να δημιουργήσουν αρκετές πιθανότητες.

Από την άποψη της Τότεναμ, το παιχνίδι ήταν η συνέχιση μιας πτωτικής τάσης μετά την ισχυρή τους έναρξη στην εκστρατεία.

Πολλοί παρατηρητές εξακολουθούν να θεωρούν την πλευρά του Conte μεταξύ των φαβορί για να κερδίσει τον τίτλο της Premier League. Αλλά το Ιταλικό αφεντικό πιστεύει ότι ο χρόνος του χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί για μια ώθηση τίτλου.

«Μερικές φορές ακούω ότι είμαστε διεκδικητές τίτλου και νομίζω ότι χρειαζόμαστε χρόνο», είπε.

«Σε μόλις 10 ή 11 μήνες, δεν μπορείτε να πάτε από την ένατη θέση για να γίνετε διεκδικητές του τίτλου ένα χρόνο μετά, ειδικά όταν τερματίζετε 20 πόντους λιγότερους από τα τέρατα στην Αγγλία.»

Η ήττα εναντίον της Man Utd ήταν η δεύτερη κακή απόδοση της Τότεναμ ενάντια σε μια ομάδα «top six’.

Conte παραδέχεται πλευρά του ανάγκη να βελτιωθεί σε «υψηλού επιπέδου» τους παιχνίδια.

«Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά για μας. Κάθε φορά που παίζουμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου αγωνιζόμαστε», πρόσθεσε.

«Παλέψαμε με την Chelsea γιατί μετά από 92 λεπτά, αλλά η Chelsea κυριάρχησε στο παιχνίδι και με την Arsenal χάσαμε και σήμερα από την United χάσαμε.

«Σίγουρα όταν το επίπεδο είναι υψηλό, πρόκειται να αγωνιστούμε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να βελτιωνόμαστε, να εργαζόμαστε στο γήπεδο και να εργαζόμαστε εκτός γηπέδου.»