Η Τότεναμ υπογράφει δύο παίκτες της Γιουβέντους την ημέρα της προθεσμίας

Οι Σπερς ολοκλήρωσαν τις κινήσεις για τον Ροντρίγκο Μπεντάνκουρ και τον Ντεγιάν Κουλούσεβσκι την τελευταία ημέρα του παραθύρου μεταφοράς του Ιανουαρίου.

Η Τότεναμ επιβεβαίωσε τις υπογραφές δύο αστεριών της Γιουβέντους κατά τις τελευταίες ώρες του παραθύρου χειμερινής μεταφοράς. Οι Σπερς πρόσθεσαν τον Ροντρίγκο Μπεντάνκουρ και τον Ντεγιάν Κουλουζέφσκι μετά τις δαπάνες τους αφού παρέμεναν ανενεργοί για το μεγαλύτερο μέρος του παραθύρου μεταφοράς.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή του Rodrigo Bentancur από τη Γιουβέντους, με την επιφύλαξη διεθνούς έγκρισης και άδειας εργασίας», αναφέρει η επίσημη δήλωση του Τότεναμ.

«Ο μέσος έχει υπογράψει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι το 2026.»

Η κίνηση του Μπεντάνκουρ έρχεται μετά την αποτυχία του Σπερς να εξασφαλίσει την υπογραφή του Αντάμα Τραόρ, ο οποίος εντάχθηκε στη Βαρκελώνη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Σε αντίθεση με τον Μπεντανκούρ, η σύμβαση του Kulusevski δεν είναι μόνιμη.

Spurs έχουν υπογράψει τη σουηδική εξτρέμ σε μια αρχική συμφωνία δανείου 18 μηνών, η οποία περιλαμβάνει την υποχρέωση να αγοράσουν ανάλογα με ορισμένες προϋποθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τότεναμ θα πληρώσει 10 εκατ. ευρώ για το δάνειο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Τότεναμ Φάμπιο Παράτιτσι, ο οποίος έφυγε από τη Γιουβέντους πέρυσι, πιέζει να διασώσει το απογοητευτικό παράθυρο μεταφοράς της Τότεναμ. Εκτός από τις νέες υπογραφές τους, η Τότεναμ δάνεισε και την Tanguay Ndombele την ημέρα της προθεσμίας.

Spurs αφεντικό Antonio Conte έχει επανειλημμένα ζητήσει ενίσχυση της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες. Μένει να δούμε αν το ζευγάρι μπορεί να βοηθήσει τους Spurs σε στενό αγώνα τους για να εξασφαλίσει ένα κορυφαίο τέσσερα φινίρισμα.