Η Τότεναμ ολοκλήρωσαν συμφωνία 60 εκατομμυρίων λιρών για την τέταρτη υπογραφή του καλοκαιριού

Η πλευρά της Premier League έχει προσθέσει Richarlison στις τάξεις τους για να κάνει τέσσερις μεταγραφές σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα.

Η Τότεναμ επιβεβαίωσε την υπογραφή της Everton forward Richarlison σε μια συμφωνία αξίας 60 εκατομμυρίων λιρών (70 εκατ. ευρώ).

Παρά τις συζητήσεις για μια καθυστερημένη αντίπαλη προσφορά από την Τσέλσι, ο Ρίτσαρλισον θα κατευθυ- νιστεί στο βόρειο Λονδίνο. Ο 25-year-old εισβολέας ολοκλήρωσε μια ιατρική στη Βραζιλία αυτή την εβδομάδα και τώρα έχει θέσει στυλό σε χαρτί σε ένα πενταετές συμβόλαιο στο Spurs.

Η Τότεναμ θα καταβάλει στην Έβερτον ένα αρχικό τέλος μεταφοράς 50 εκατομμυρίων λιρών (€58 εκατ.) συν επιπλέον 10 εκατομμύρια λίρες (€12 εκατ.) σε πιθανά πρόσθετα.

Ποιος άλλος υπέγραψε ο Σπερς;

Ο Ρίτσαρλισον γίνεται η τέταρτη καλοκαιρινή υπογραφή της Τότεναμ μετά τον τερματοφύλακα Φρέιζερ Φόρστερ, τον μέσο Ιβ Μπισούμα και τον Γουίνγκερ Ιβάν Περίσιτς.

Επιπλέον, η πλευρά του Antonio Conte θα μπορούσε να υπογράψει Barcelona αμυντικός Clement Lenglet ως δάνειο για την επόμενη σεζόν. Είναι επίσης σε προχωρημένες συνομιλίες με τον Μίντλεσμπρο για να υπογράψουν τον Djed Spence δεξιά.

Μια κίνηση για την Έβερτον Γουίνγκερ Άντονι Γκόρντον, ωστόσο, φαίνεται να έχει φύγει από το τραπέζι. Παρά το αρχικό ενδιαφέρον από την Τότεναμ, η Έβερτον διστάζει να πουλήσει το 21-year-old.