Η Τότεναμ θα κινηθεί για το αστέρι της Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με μια έκθεση, η Τότεναμ ετοιμάζεται να κάνει μια καλοκαιρινή κίνηση για τον αστέρα της Μπάγερν Μονάχου Τζερόμ Μπόατενγκ.

Η Τότεναμ είναι έτοιμη να κινηθεί για τον βετεράνο αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου Τζερόμ Μπόατενγκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο 32χρονος θα φύγει από τους πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα στο τέλος της σεζόν με τη συμφωνία του να καταρριφθεί. Τα σπιρούνια είναι πλέον η τελευταία λέσχη που έχει φιλοδώρησε για μια ορμή.

Η Sky Germany ισχυρίστηκε ότι η Τότεναμ είναι μεταξύ των πρωτοκόλλων για την υπογραφή του Boateng.

Η έκθεση προσθέτει ότι οι συνομιλίες μεταξύ Boateng και Tottenham έχουν ήδη διεξαχθεί με σκοπό την ενδεχόμενη μεταφορά.

Επιβεβαιώθηκε από την Μπάγερν ότι ο Μπόατενγκ δεν θα προσφερθεί φρέσκοι όροι και το δεκαετές ξόρκι του με τρόπαια θα φτάσει σύντομα στο τέλος του.

Η Άρσεναλ και η Τσέλσι έχουν επίσης πιστωθεί με ενδιαφέρον, αλλά οι τελευταίες φήμες από την πατρίδα του Μπόατενγκ δείχνουν μια αερομαχία για να τον υπογράψουν δωρεάν.

Λέγεται ότι η Βαρκελώνη έχει παρακολουθήσει και την κατάσταση, αλλά ο σύλλογος βλέπει μια πιο μακροπρόθεσμη επιλογή και δεν πρόκειται να επιδιώξει την Boateng.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει κάνει περισσότερες από 350 εμφανίσεις για την Μπάγερν από τότε που έγινε μέλος του Μάντσεστερ Σίτι το 2011.

Εκτός από τη δοκιμή επιτυχίας του Champions League, ο Boateng έχει κερδίσει και την Μπουντεσλίγκα πέντε φορές, και το Γερμανικό Κύπελλο και το Γερμανικό Σούπερ Κύπελλο σε οκτώ περιπτώσεις.

Με τα 76 διεθνή ανώτατα όρια του, ο Boateng μπορεί να παρέχει τη διαβεβαίωση και την εμπειρία που απαιτούνται για την εδραίωση της άμυνας που διαρρεύσει ο Jose Mourinho.