Η Τότεναμ είπε να «προχωρήσει» από τον αστεροεπιθετικό Κέιν

Οι τρεις φορές Premier League Golden Boot αναζήτησε απεγνωσμένα βοσκοτόπια νέα το καλοκαίρι, μόνο και μόνο για να δει την έξοδο του μπλοκαρισμένη.

Τότεναμ πρέπει να «προχωρήσουμε» από Harry Kane, επιμένει πρώην Αγγλία και West Ham επιθετικός Sir Geoff Hurst, όπως ο ίδιος υποστηρίζει ότι μια μεταφορά μακριά θα ήταν επωφελής για τον παίκτη καθώς και για τον σύλλογο.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνδέονταν σε μεγάλο βαθμό με την υπογραφή του Χάρι Κέιν στην προηγούμενη αγορά μεταγραφών. Ωστόσο, μια κίνηση απέτυχε να υλοποιηθεί καθώς η πόλη φέρεται να αναβάλλει την καταδίωξη του επιθετικού μετά την άρνηση του Τότεναμ να υποχωρήσει στην ζητούμενη τιμή των 150 εκατομμυρίων λιρών.

Ο 28χρονος είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα για τη σεζόν 2021-22 αφού του αρνήθηκε το αίτημά του για μεταφορά, καθώς δεν έχει βάλει γκολ σε πέντε αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν.

«Αυτό που θα έλεγα για την κατάσταση των Spurs με απόλυτη σαφήνεια — θα έπρεπε να αφήσουν τον Harry Kane να φύγει», είπε ο Hurst TalkSport.

«Κρατώντας έναν παίκτη που θέλει να προχωρήσει, και ίσως αξίζει μια ευκαιρία να παίξει στο Champions League. Το να τον κρατάς εκεί με αντίσταση δεν είναι απαραίτητα καλό για τον παίκτη και όχι απαραίτητα καλό για τον σύλλογο.

«Νομίζω ότι πρέπει να τον προχωρήσουν, προσωπικά.

«Η λέσχη είναι υπέροχη. Έχουν μεγάλο έδαφος. Είναι φανταστικός παίκτης, αλλά νομίζω ότι είναι ώρα να προχωρήσουμε και να προχωρήσουμε. Είναι η ταπεινή μου γνώμη γι’ αυτή την κατάσταση.»