Η Τότεναμ αντιμετώπισε πλήγμα καθώς δύο παίκτες είναι θετικοί για coronavirus

Η διεθνής διάλυση καταλήγει να δημιουργεί χάος στην ομάδα των Spurs, καθώς δύο από τους άνδρες του Nuno Espirito Santo δεν είναι πλέον διαθέσιμοι για δράση.

Tottenham έχουν υποστεί ένα τεράστιο πλήγμα, καθώς δύο από τους παίκτες τους έχουν δοκιμαστεί θετικοί για coronavirus, όπως αναφέρει το Sky Sports.

Οι ταυτότητες των δύο παικτών δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα και μένει να δούμε αν η ομάδα θα το κάνει, αλλά η σύνθεση της Τότεναμ για τον αγώνα Premier League εναντίον της Newcastle United την Κυριακή, η οποία θα κυκλοφορήσει περίπου μία ώρα πριν την έναρξη θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη στην αναγνώριση του ζευγαριού.

Και οι δύο παίκτες θα χάσουν το ταξίδι στο πάρκο St James, καθώς και τη συνάντηση Europa Conference League με τη Vitesse Arnhem στα μέσα της εβδομάδας και την εκδρομή εναντίον του West Ham το επόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς θα πρέπει τώρα να παρατηρήσουν την αυτο-απομόνωση για 10 ημέρες σύμφωνα με τους κανόνες της κυβέρνησης.

Η αναφορά προσθέτει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στενής επαφής που θα απαιτούσαν από άλλους παίκτες να απομονώσουν.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα την Παρασκευή, ο διευθυντής Nuno Espirito Santo δήλωσε ότι υπάρχουν «προβλήματα» στην ομάδα του Spurs.

«Μετά τη διεθνή διακοπή υπάρχουν πάντα τεράστια ζητήματα που συμβαίνουν», είπε. «Έχουμε προβλήματα, αλλά δεν θα πω πριν από το παιχνίδι.»