Η Τότεναμ αναδύεται ως φαβορίτες για να υπογράψει την αίσθηση Fiorentina

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει συνδεθεί με κίνηση προς Τότεναμ εν όψει του παραθύρου χειμερινής μεταφοράς.

Μια σειρά κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων πραγματοποιεί κινήσεις για τον αστέρα της Φιορεντίνα Ντούσαν Βλάχοβιτς. Η Τότεναμ είναι η νεότερη καταχώρηση στη λίστα των μνηστήρων του Βλάχοβιτς, αλλά μπορεί να έχουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους.

Σύμφωνα με τον Corriere dello Sport, η Τότεναμ αναδείχθηκε ως το φαβορί για να υπογράψει το σερβικό αστέρι. Ο διευθυντής της Σπερς Αντόνιο Κόντε φέρεται να είναι μεγάλος οπαδός του Βλάχοβιτς και έχει συνδέσμους που μπορούν να επιταχύνουν τη συμφωνία.

Ο Βλάχοβιτς αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ενώ η τρέχουσα συμφωνία του ισχύει μέχρι το 2023. Το θερινό παράθυρο μεταφοράς είναι η τελευταία ευκαιρία της Φιορεντίνα να αποφύγει την ελεύθερη αναχώρηση του Βλάχοβιτς. Ο πόλεμος προσφορών για τον Βλάχοβιτς δεν είναι εκτός λειτουργίας, δεδομένου ότι αρκετές ομάδες είναι ήδη πρόθυμες να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουβέντους είναι όλες προσεγμένες κινήσεις για τη διεθνή Σερβία. Σύμφωνα με την ιταλική πηγή, η ζητούμενη τιμή των 80 εκατ. ευρώ της Φιορεντίνα δεν πρόκειται να αποκρούσει την Τότεναμ.

Οι Σπερς μπορεί να αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό από τους αρχιαντιπάλους τους Άρσεναλ. Ωστόσο, νέες αναφορές δείχνουν ότι οι εκπρόσωποι του παίκτη αποφεύγουν να απαντούν στις κλήσεις αξιωματούχων της Άρσεναλ.