Η Τσέλσι πρόσφερε διπλή ενίσχυση τραυματισμού πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς

Δύο από τους πιο συμπλέκτες του Tucel που είχαν πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση έχουν σημειώσει θετική πρόοδο στις ανακτήσεις τους.

Η Τσέλσι έχει προσφερθεί διπλή ενίσχυση τραυματισμών πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς τόσο ο Ν’Γκολό Κάντε όσο και ο Εντουάρ Μέντι έχουν κάνει την τελική ομάδα 25 αντρών για το ταξίδι στο Πόρτο.

Kante κάθισε στην τελική Premier League Chelsea της σεζόν λόγω ενός προβλήματος hamstring που πήρε στη νίκη 2-1 εναντίον της πρώην λέσχης Leicester City.

Ο Mendy, εν τω μεταξύ, αναγκάστηκε να βγει από το γήπεδο αμέσως μετά το ημίχρονο κατά τη διάρκεια της ήττας 2-1 στην Aston Villa μετά από έντονη σύγκρουση με τη θέση.

Επόμενο για Chelsea είναι μια ευκαιρία να κερδίσει το μεγαλύτερο βραβείο στο ποδόσφαιρο club, και αυτή η πιθανότητα θα μειωθεί σημαντικά χωρίς κανέναν από τους προαναφερθέντες παίκτες. Ευτυχώς για αυτούς, και οι δύο θα μπορούσαν να παρουσιαστούν στην αναμέτρηση εναντίον Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο.

N’Golo Kante has picked up the most MOTM’s in the UCL KO stages so far with 3, 2 of them coming in the semi finals against Real Madrid

Chelsea’s big game player 🔥🇫🇷 pic.twitter.com/Kvzzr3dqqP

— KanteXtra (@Kante_Xtra) May 27, 2021

«Ο N’Golo δείχνει καλά και ελπίζω να παραμείνει έτσι για το Σάββατο», δήλωσε ο μάνατζερ Thomas Tichel στη συνέντευξη Τύπου του πριν τον αγώνα.

«Ο Edou έκανε μια τεράστια βελτίωση με τη διαχείριση του πόνου από τη στιγμή που συνέβη ο τραυματισμός, κάτι που είναι καλό», πρόσθεσε στον τερματοφύλακα.

«Ελπίζουμε να τον έχουμε πίσω. Αν είναι σε φόρμα, τότε ο Εντού θα παίξει».