Η Τσέλσι κοιτάζει την κίνηση για το αστέρι της Μαν Σίτι αξίας 60 εκατομμυρίων

Οι Blues έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να προσθέσουν ένα νέο εξτρέμ στις τάξεις τους πριν από την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσέλσι σχεδιάζει να υποβάλει επίσημη προσφορά για τον Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Διεθνής Αγγλία θα περάσει το τελευταίο έτος της σύμβασής του με την Emirates. Ωστόσο, μπορεί να τελειώσει το ξόρκι του Σίτι πριν από την επερχόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με την Sky Sports, η Chelsea σχεδιάζει μια κίνηση για τον Sterling και είναι «σίγουρη» ότι μπορούν να τον υπογράψουν αυτό το καλοκαίρι.

Αγγλικά καταστήματα προηγουμένως ισχυρίστηκε Blues θέλουν να πληρώσουν μια περίπου £35 εκατομμύρια αμοιβή για Sterling. Ωστόσο, η Σκάι Σπορτς επιμένει ότι η πόλη θέλει περίπου 60 εκατομμύρια λίρες για τον Άγγλο εξτρέμ.

Ο Τόμας Τουσέλ φέρεται να είναι μεγάλος οπαδός του Στέρλινγκ, προετοιμάζοντας την πλευρά του για την πιθανή αποχώρηση της Ρομέλου Λουκάκου. Μια κίνηση στο Stamford Bridge θα παρείχε επίσης περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι για τον Sterling, ο οποίος έχασε την αρχική του θέση στην ομάδα του Pep Guardiola την περασμένη σεζόν.

Chelsea έχουν περάσει ένα σχετικά ήσυχο παράθυρο μεταφοράς μέχρι αυτό το σημείο. Ωστόσο, μια πιθανή κίνηση για τη Sterling θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική ένδειξη της πρόθεσης των νέων ιδιοκτητών να ενισχύσουν την ομάδα πριν από την επόμενη σεζόν.

Οι Blues τερμάτισαν τρίτοι στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν, αγωνιζόμενος να επιτίθενται στη συνέπεια σε όλη την εκστρατεία Μια πιθανή κίνηση για τον Στέρλινγκ θα τον προσέθετε στους όμοιους του Τίμο Βέρνερ, του Κρίστιαν Πούλισιτς και του Χακίμ Ζιγιέχ, οι οποίοι είναι όλοι δυσαρεστημένοι με τα πρακτικά υπό τον Τούτσελ.