Η Τσέλσι θα απολύσει τον Φρανκ Λάμπαρντ ως μάνατζερ.

Μια κακή πορεία των αποτελεσμάτων έχει αφήσει το θρύλο των Blues κάτω από τεράστια πίεση, και φαίνεται ότι το διοικητικό συμβούλιο έχει τελικά ενεργήσει.

Η Τσέλσι θα απολύσει τον Φρανκ Λάμπαρντ ως διευθυντή τη Δευτέρα, μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων στο δυτικό Λονδίνο.

Παρά την επιτυχία 3-1 FA Cup της Κυριακής πάνω από Luton Town, Chelsea έχουν υποστεί μια ανησυχητική βουτιά σε μορφή. Πέντε ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ (W2 D1) τους έχουν δει να πέφτουν κατακόρυφα στην ένατη κατάταξη. Ένα κενό 11 σημείων έναντι των toppers της Manchester United, σε συνδυασμό με την αδυναμία να εξάγει στο έπακρο όλες τις μεγάλες καλοκαιρινές του υπογραφές, έχει δημιουργήσει αμφιβολίες για το μέλλον του.

Σύμφωνα με την Telegraph, η Τσέλσι θα μπορούσε να κάνει ανακοίνωση αργότερα τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχηγοί των συλλόγων έχουν πει στους παίκτες να μην παρουσιασθούν στην προπόνηση μέχρι το απόγευμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο Λάμπαρντ θα μπορούσε να ανακαλύψει σύντομα τη μοίρα του.

Ο 41χρονος, ο οποίος έχει ακόμα 18 μήνες στο συμβόλαιό του, δεν έχει ζητήσει καμία εγγύηση για το μέλλον του. Ήταν σίγουρος για την ικανότητά του να αναστρέψει τα πράγματα. Αλλά αν οι αναφορές είναι σωστές, η φήμη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για λίγη υπομονή με τους προπονητές του ξαναχτύπησε.

Ο πρώην διευθυντής του Παρισιού Σεν Ζερμέν Τόμας Τουσέλ και πρώην αφεντικό της Γιουβέντους, Massimiliano Allegri, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμάχη για την αντικατάσταση του Λάμπαρντ.