Η Τσέλσι έχει ήδη κάποιον στο μυαλό της να αντικαταστήσει τον Λάμπαρντ.

Μετά την ξαφνική αποβολή του Φρανκ Λάμπαρντ, η Τσέλσι έχει ήδη ένα μάνατζερ στο μυαλό του να τον αντικαταστήσει το συντομότερο ανθρωπίνως δυνατό.

Η ξαφνική απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ τους αιφνιδίασε όλους αλλά ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ίσως έχει ήδη τον αντικαταστάτη του. Ο Ρώσος ολιγάρχης τείνει να το κάνει αυτό αρκετά συχνά, ήταν αδίστακτος ενάντια στο μεγαλύτερο θρύλο του συλλόγου. Ξέρουμε ήδη πώς λειτουργεί. Ο Αμπράμοβιτς δεν παίρνει μια τέτοια απόφαση αν δεν έχει ήδη ένα σχέδιο διαμάχης για να συνεχίσει το έργο της σεζόν.

Η απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ αμέσως μετά από μια νίκη ήταν εντελώς απροσδόκητη αλλά μπορούμε ήδη να δούμε πού πάει αυτό. Όπως το ρολόι, άρχισαν να έρχονται αναφορές για τον διευθυντή που έχει τις καλύτερες πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Φρανκ. Δεδομένου ότι Mauricio Pochettino λαμβάνεται από PSG, Abramovich δεν ήθελε να χάσει άλλο χρόνο για να πάει μετά από τον διευθυντή που αντικατέστησε.

Ο Τουσέλ προηγείται της κούρσας για τη δουλειά στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Τόμας Τούσελ είναι ο διευθυντής που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ τις επόμενες μέρες. Καθώς η Τσέλσι και ο Γερμανός προπονητής παραμένουν σε διαπραγματεύσεις, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση για το νέο αφεντικό. Ο Λάμπαρντ έσκαψε τον ίδιο του τον τάφο σε ένα κλαμπ στο οποίο του επιτρεπόταν να ξοδέψει 250 εκατομμύρια ευρώ σε μεταφορές που ακόμα δεν έχουν δουλέψει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη εξήγηση ως προς το γιατί αυτοί οι παίκτες δεν έπαιξαν ποτέ στο πραγματικό τους επίπεδο.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο Λάμπαρντ απέδειξε ότι η δουλειά στην Τσέλσι είναι ακόμα πολύ μεγάλη γι’ αυτόν. Είναι προφανές ότι ο Φρανκ χρειάζεται περισσότερη εμπειρία πριν αναλάβει μια τέτοια δουλειά. Ίσως η επιστροφή σε μια μικρότερη λέσχη για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη είναι ο τρόπος για να προσεγγίσει το επόμενο βήμα του. Ο Tucel είναι ένας έμπειρος μάνατζερ που πρόσφατα πήρε την PSG στον τελικό του Champions League. Ο Αμπράμοβιτς έχει το σχέδιο να τον φέρει στο πλοίο σε μια εποχή που είναι ακόμα σώζεται.