Η τελευταία ενημέρωση τραυματισμών του Alexander-Arnold προκαλεί προβλήματα στην Αγγλία

Η δεξιά πλάτη του Λίβερπουλ αναγκάστηκε να βγει από το γήπεδο αφού πήρε ένα χτύπημα ενώ ήταν σε διεθνή υπηρεσία το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Trent Alexander-Arnold δεν θα εκπροσωπήσει την Αγγλία στο φετινό ευρωπαϊκό τουρνουά.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έφυγε αργά στο δεύτερο ημίχρονο στη φιλική νίκη της Αγγλίας με 1-0 επί της Αυστρίας μετά από τραυματισμό στο μηρό.

Μια ιατρική αξιολόγηση αποκάλυψε ένα δάκρυ τετρακέφαλου βαθμού για τον υπερασπιστή, που σημαίνει ότι θα παραμείνει στο περιθώριο για μια περίοδο μεταξύ 4-6 εβδομάδων.

Ο 22χρονος αποσύρθηκε, ως αποτέλεσμα, από την ομάδα των Three Lions, ενώ ο μάνατζερ Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναμένεται να επιβεβαιώσει την αντικατάσταση του τραυματισμένου παίκτη εντός των επόμενων τριών ημερών.

Το Σάουθγκεϊτ θα μπορούσε να ονομάσει έναν από τους Άαρον Ράμσντεϊλ, Τζέιμς Γουόρντ-Πράους, Τζέσι Λίγκαρντ, Μέισον Γκρίνγουντ, Μπεν Γουάιτ, Μπεν Γκόντφρεϊ και Όλι Γουάτκινς στην ομάδα του Euro 2020, καθώς η συμπερίληψη των Keiran Tripier, Reece James και Kyle Walker σημαίνει ότι έχει ήδη αρκετές επιλογές για το δεξί σημείο.

Μια επίσημη δήλωση που κυκλοφόρησε από το στρατόπεδο της Αγγλίας έλεγε: «Ο Trent Alexander-Arnold έχει αποκλειστεί από την UEFA EURO 2020.

«Ο παίκτης του Λίβερπουλ υπέστη τραυματισμό στο μηρό στα τελευταία στάδια της νίκης 1-0 της Τετάρτης εναντίον της Αυστρίας στο Μίντλεσμπρο.

«Μια σάρωση την Πέμπτη επιβεβαίωσε ότι ο 22χρονος δεν θα μπορέσει να παίξει στο προσεχές τουρνουά, οπότε αποσύρθηκε από την ομάδα της Αγγλίας.

«Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν θα επιβεβαιώσει αντικατάσταση μέχρι μετά την επιστροφή της Κυριακής στο Ρίβερσαϊντ Σταδίου για την προθέρμανση εναντίον της Ρουμανίας».