Η Τάμι Αβραάμ μπορεί να παγιδευτεί στην Τσέλσι για έναν μεγάλο λόγο.

Παρά την έλλειψη εύνοιας στο Τσέλσι πρόσφατα, ο Αβραάμ μπορεί να αναγκαστεί να μείνει εκεί εκτός κι αν συμφωνήσει να μειώσει τις μισθολογικές του απαιτήσεις.

Η Τάμι Αβραάμ φέρεται να πρέπει να μείνει στο Τσέλσι για την επόμενη σεζόν λόγω των προσοδοφόρων μισθών του.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου αυτή τη σεζόν σε 12 γκολ σε 31 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς, ο Αβραάμ αγωνίστηκε να κερδίσει την εύνοια από τότε που ο Thomas Tuchel έγινε μάνατζερ τον Ιανουάριο.

Αυτό, μαζί με τους αγώνες να συμφωνήσουν σε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με τον 23χρονο, άφησε την Τσέλσι ανοιχτή σε μια καλοκαιρινή έξοδο.

Οι πλευρές της Πρέμιερ Λιγκ Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον, Άστον Βίλα και Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται όλοι.

Αλλά TeamTalk ισχυρίζονται ότι καμία λέσχη δεν έχει προσφέρει στον Αβραάμ τίποτα κοντά στις επικερδείς μισθολογικές απαιτήσεις που έκανε σε συνομιλίες συμβολαίου με την Τσέλσι — ούτε καν τα μισά από αυτά.

Έτσι ο Αβραάμ αντιμετωπίζει τώρα μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον του Μπλουζ.

Ο πρώην επιθετικός της Aston Villa θα μπορούσε να συμφωνήσει σε χαμηλότερο μισθό υπέρ της εγγυημένης τακτικής ποδοσφαίρου με άλλο σύλλογο, ή θα μπορούσε να μείνει στο Chelsea και να δει έξω τα τελευταία δύο χρόνια της τρέχουσας σύμβασής του σε αναφερόμενο μισθό των £57.692-ανά εβδομάδα

Αλλά δεδομένου του ενδιαφέροντος του συλλόγου για τον Erling Haaland και τον Sergio Aguero, το κανονικό ποδόσφαιρο για την επόμενη σεζόν δεν θα είναι εύκολο.