Η σύγκρουση Inter-Sassuolo ακυρώθηκε λόγω ανησυχιών covid-19

Λόγω των ανησυχιών covid-19 στο παιχνίδι Inter, Serie A παιχνίδι τους το Σαββατοκύριακο με Sassuolo δεν θα κρατήσει.

Η Ίντερ ακύρωσε τις προετοιμασίες για τη σύγκρουση τους με τον Σασουόλο το Σάββατο. Αυτό έρχεται μετά από ένα ξέσπασμα covid-19 στην πρώτη τους ομάδα, με τους Nerazzurri τώρα να ψάχνουν να επαναπρογραμματίσουν το φωτιστικό τους.

Προς το παρόν, η Ίντερ έχει δει τέσσερις θετικές δοκιμές κορωναϊού που δημοσιεύτηκαν αυτή την εβδομάδα. Ο Στέφαν ντε Βρίι και ο Ματίας Βεσίνο ενώθηκαν με τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς και τον Ντανίλο ΝτΑμβρόσιο σε αυτο-απομόνωση.

Με όλη τη δραστηριότητα στην εκπαιδευτική βάση του συλλόγου να έχει κλείσει σε μια προσπάθεια να περιορίσει το spread, η Inter αποφάσισε ότι δεν θα πάει στο γήπεδο το Σαββατοκύριακο.

Μια δήλωση που δημοσιεύτηκε από την Inter στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρει: «Η FC Internazionale Milano ανακοινώνει ότι ο Stefan de Vrij και ο Matias Vecino βρέθηκαν θετικοί για το Covid-19 μετά τις δοκιμές που διεξήχθησαν χθες. Οι δύο Νεραζούρι είναι ήδη σε καραντίνα στο σπίτι τους.

«Το ATS του Μιλάνου, ενημερωμένο για τη νέα θετικότητα, αποφάσισε ως εξής:

  • Άμεση αναστολή κάθε είδους ομαδικής δραστηριότητας για τέσσερις ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της Κυριακής 21 Μαρτίου.
  • Inter-Sassuolo απαγόρευση αγώνα προγραμματιστεί για το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021;
  • Απαγόρευση απάντησης στην κλήτευση για όλους τους παίκτες που καλούνται από τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες τους

«Τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, πριν από την τελική επανάληψη των δραστηριοτήτων, τα μοριακά επιχρίσματα θα επαναληφθούν σε όλη την ομάδα.»

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο σενάριο θα λάβει χώρα στη Serie A. Τον Οκτώβριο του 2020, η Νάπολι απέτυχε να δείξει για το παιχνίδι της με τη Γιουβέντους μετά από ένα παρόμοιο ξέσπασμα covid-19 στο στρατόπεδο πρώτης ομάδας τους. Ωστόσο, στη Νάπολι δόθηκε απώλεια 3-0 και έκπτωση ενός σημείου επειδή δεν ενημέρωσε εγκαίρως τις αρχές.

Η Ίντερ θα ελπίζει ότι ενημέρωσαν τις αρχές έγκαιρα καθώς περιμένουν νέα ημερομηνία για τη θέση τους.