Η στάση του Sergio Aguero σχετικά με την απόφαση συνταξιοδότησης αποκάλυψε

Αναφορές έχουν προκύψει στη Βαρκελώνη που ισχυρίζονται ότι τα καρδιακά προβλήματα του Αργεντινού επιθετικού θα μπορούσαν να τον αναγκάσουν σε πρόωρη συνταξιοδότηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sergio Aguero θα καθυστερήσει οποιαδήποτε πιθανή απόφαση συνταξιοδότησης μέχρι να ολοκληρωθεί η τρίμηνη περίοδος απόλυσης του.

Μετά από πόνους στο στήθος μόνο στην πέμπτη εμφάνισή του για τη Βαρκελώνη τον Οκτώβριο, ο Aguero στάλθηκε στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις αργότερα τον διέγνωσαν με καρδιακή αρρυθμία — ένα πρόβλημα ακανόνιστου καρδιακού παλμού. Προηγουμένως υπέφερε από αυτό στην αρχή της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Η Βαρκελώνη αναμένει ότι οι διεθνείς της Αργεντινής θα χάσουν άλλους τρεις μήνες, τουλάχιστον, μέχρι να αναρρώσει.

Η Catalunya Radio, ωστόσο, δήλωσε ότι το πρόβλημα είναι χειρότερο από ό, τι φοβόταν. Το καταλανικό δίκτυο ισχυρίστηκε την Παρασκευή ότι τα τελευταία ιατρικά αποτελέσματα του Aguero δείχνουν ότι η κατάστασή του μπορεί να τον αναγκάσει να τερματίσει την καριέρα του.

Αλλά το ESPN έχει δηλώσει ότι πηγές μέσα στον κύκλο του 33χρονου ισχυρίζονται ότι δεν θα βιαστεί σε καμία «ανεύθυνη» απόφαση μέχρι να ολοκληρωθεί το αρχικό τρίμηνο πλάνο θεραπείας του.

Ο Αγκουέρο είπε ότι βρίσκεται σε «καλό πνεύμα «μπροστά από το πρόγραμμα αποκατάστασης του. Τούτου λεχθέντος, προς το παρόν τουλάχιστον, μένει να δούμε αν ο θρύλος του Μάντσεστερ Σίτι θα φτάσει ποτέ ξανά στο γήπεδο.