Η στάση της Man City σχετικά με την αξίωση μεταφοράς του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκαλύφθηκε

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν στο ραντάρ της Μαν Σίτι πριν ενταχθεί στη Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάντσεστερ Σίτι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Κριστιάνο Ρονάλντο ότι ήταν «κοντά» στην ένταξή τους πέρυσι.

Τον Αύγουστο του 2021, δημοσιεύματα σχετικά με την πιθανή μετακίνηση του Ρονάλντο στη Γιουβέντους εμφανίστηκαν στα αγγλικά και ιταλικά καταστήματα.

Έχοντας φύγει από τη Γιουβέντους μετά από τρεις σεζόν, ο Ρονάλντο ήταν πρόθυμος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά στα τελευταία στάδια της αγοράς μεταγραφών, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρενέβη για να επιστρέψει τον θρύλο της λέσχης.

Σε μια αμφιλεγόμενη συνέντευξη στο TalkTV, ο Ρονάλντο ισχυρίστηκε ότι ήρθε «κοντά» στην ένταξή του στη Man City. Αλλά μια νέα αναφορά δείχνει ότι οι πρωταθλητές Πρέμιερ Λιγκ σκέφτονται διαφορετικά.

Σύμφωνα με το ESPN, η Μαν Σίτι αρνείται την αφήγηση του Ρονάλντο. Πηγές μέσα στο σύλλογο επιμένουν ότι η πλευρά του Pep Guardiola είχε μόνο «ήπιο» ενδιαφέρον για την υπογραφή της διεθνούς πορτογαλικής.

Τότε, η Man City παρακολουθούσε ενεργά την αγορά για ένα νέο επιθετικός.

Μετά την αναχώρηση του Sergio Aguero, οι Πολίτες δεν κατάφεραν να βρουν αντικαταστάτη και έπαιξαν χωρίς συμβατικό αριθμό εννέα για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ο Ρονάλντο, από την άλλη πλευρά, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της United παρά τον αγώνα των Κόκκινων Διαβόλων για φόρμα.

Η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά από την έναρξη της τρέχουσας εκστρατείας. Ο Έρλινγκ Χάλαντ κατέλαβε την Πρέμιερ Λιγκ από θύελλα στη Μαν Σίτι, ενώ η σχέση του Ρονάλντο με τη Γιουνάιτεντ έχει πάει από το κακό στο να σπάσει κάτω από τον Erik δέκα Hag.