Η σοκαριστική παραδοχή του Obi Mikel για την Eden Hazard

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Jon-Obi Mikel έκανε μια αποκαλυπτική δήλωση σχετικά με την πειθαρχία της Eden Hazard στο Chelsea από χρόνια πριν.

Η τρέχουσα κατάσταση της Eden Hazard στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να εξηγηθεί καλύτερα εξετάζοντας αυτά που είπε ο Jon-Obi Mikel σε πρόσφατη συνέντευξη. Ο πρώην παίκτης Chelsea ήρθε στο Blues όταν το βελγικό αστέρι ήταν ένα νεαρό αστέρι. Τότε, απολάμβανε τις αρετές της νιότης του, καθώς δεν χρειαζόταν να κάνει πολλά για να επιδείξει τις ικανότητές του. Όταν είστε νωρίς στην καριέρα σας ως ποδοσφαιριστής, είναι ευκολότερο να αντέξετε ένα παιχνίδι για 90 λεπτά.

Ωστόσο, τα μεγαλύτερα αστέρια είναι αυτοί που καταλαβαίνουν ότι το να φτάσεις στο υψηλότερο επίπεδο απαιτεί τη μέγιστη αφοσίωση. Σύμφωνα με τον λογαριασμό του Μικέλ, ο Χάζαρντ δεν το κατάλαβε ποτέ αυτό. Αλλά αυτό δεν στερεί τίποτα από το απίστευτο επίπεδο του θεόδοτου ταλέντου που είχε. Όταν διαβάζεις τα λόγια του, μπορείς να πεις ότι ο Mikel ζηλεύει λίγο την ικανότητα του Hazard.

Η έλλειψη πειθαρχίας του Χάζαρντ.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με το The Athletic, αυτό είπε ο Mikel: «Πάντα έλεγα ότι ο Hazard είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες, τα είχε όλα: ταχύτητα, δύναμη, δεξιότητα, τεχνική… Ήταν ακριβώς πίσω από τον Messi και τον Cristiano Ronaldo. Αλλά μόνο αν το ήθελε. Μερικές φορές έλεγε, «Ναι. Θέλω να είμαι τόσο καλός, μπορώ να γίνω. Όχι τόσο καλός όσο ο Μέσι επειδή είναι από άλλο πλανήτη, αλλά νομίζω ότι μπορώ να είμαι κοντά στον Κριστιάνο και ακόμα καλύτερα».

«Αυτά ήταν τα λόγια που βγήκαν από το στόμα του, αλλά δεν είναι τόσο αφοσιωμένος. Δεν προπονείται καλά, είναι ο χειρότερος παίκτης που έχω παίξει ποτέ μαζί του. Ο Χάζαρντ θα ερχόταν το Σάββατο και θα κέρδιζε το παιχνίδι για μας, ήταν ο άντρας του αγώνα. Αλλά τη Δευτέρα και την Τρίτη, ήταν στην προπόνηση και ήταν σαν να μην ήταν εκεί. Στέκεται, περιπλανιέται. Όλοι τσακώνονταν, ούρλιαζαν στα παιχνίδια και δεν έκανε τίποτα από αυτά. Αλλά τον είδες στο γήπεδο, πόσο καλός ήταν. Δεν είναι δίκαιο ότι μερικοί άνθρωποι είναι τόσο ταλαντούχοι!»