Η Σλοβακία σφάζει μια «μεγάλη ώθηση» για την Ισπανία — Busquets

Οι Ισπανοί ήταν αείθιστοι στην έναρξη δύο αγώνες τους, αλλά ήταν σε θέση να χτυπήσει πλήρη ταχύτητα στο τελικό παιχνίδι φάση των ομίλων τους.
Η Ισπανία έλαβε μια «μεγάλη ώθηση» μετά τη συντριπτική νίκη της εναντίον της Σλοβακίας, λέει ο Sergio Busquets.
Η Ισπανία αγωνίστηκε εναντίον της Σλοβακίας αναζητώντας την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχοντας λάβει ισοπαλία από τη Σουηδία και την Πολωνία.
Οι άνδρες του Luis Enrique έδειχναν αδύναμη, και μια πρόωρη αποβολή από το Euro 2020 δεν φαινόταν πέρα από το πεδίο των πιθανοτήτων.
Έπαιξε διαφορετικά στο Estadio de La Cartuja, ωστόσο, καθώς η Ισπανία ήταν σε θέση να βρει μορφή την κατάλληλη στιγμή και να σφραγίσει μια εμφατική νίκη 5-0 για να σφίγγει ένα σημείο στο τελευταίο 16. Ανάμεσα σε δύο δικούς τους στόχους ήταν προσπάθειες από τον Αϊμερικό Λαπόρτε, τον Πάμπλο Σαραβία και τον Φεράν Τόρες.
«Δεν παίξαμε όπως θέλαμε [στα πρώτα δύο παιχνίδια] και σήμερα ήταν μια ώθηση για όλους», είπε ο Busquets, ο οποίος ονομάστηκε Αστέρι του Αγώνα, ανά Γκολ.
«Δεν εξαρτώμασταν από τον εαυτό μας για να τερματίσουμε πρώτα, αλλά σίγουρα αυτό θα μας δώσει δύναμη.
«Αυτό είναι μια μεγάλη ώθηση για όλους μας, για τους παίκτες και για τους υποστηρικτές. Νομίζω ότι όλοι το χρειαζόμασταν αυτό. Βγήκαμε σε λειτουργία από την αρχή. Χάσαμε την ποινή, αλλά συνεχίσαμε και ήρθαν τα γκολ».