Η Σεβίλλη νίκησε μια «πολύ σκληρή τιμωρία» για τη Βαρκελώνη — Koeman

Ο προπονητής Μπλαουγκράνα αισθάνεται ότι ο ημιτελικός του 1ου ποδιού Copa del Rey παρέχει μια ανακριβή εικόνα της οθόνης της πλευράς του στο γήπεδο.

Ο Ronald Koeman επιμένει ότι η ήττα στη Σεβίλλη χρησιμεύει ως «πολύ σκληρή τιμωρία» για την FC Barcelona.

Η Βαρκελώνη βγήκε με άδεια χέρια, χωρίς πλεονέκτημα εκτός έδρας, από τον ημιτελικό 1ο πόδι του Copa del Rey στο Ramon Sanchez-Pizjuan την Τετάρτη.

Οι καταλανοί γίγαντες έλαβαν το πρώτο τους χτύπημα στο 25ο λεπτό, όταν ο Jules Kounde σκόραρε ένα καλό σόλο γκολ. Το δεύτερο και τελευταίο χτύπημα ήρθε στα χέρια ενός από τους πρώην παίκτες τους, καθώς ο Ιβάν Ρακίτιτς γύρισε σπίτι πέντε λεπτά από το χρόνο.

Βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα τον τελευταίο καιρό, αλλά το αποτέλεσμα 2-0 έθεσε τέλος στη σερί νίκης των έξι παιχνιδιών του Barca σε όλους τους διαγωνισμούς.

«Είναι μια πολύ σκληρή τιμωρία», δήλωσε ο Koeman μετά τον αγώνα, μέσω της Independent.

«Θα έπρεπε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, είχαμε πολλές ευκαιρίες και παίξαμε καλά, αλλά να φύγουμε από εδώ με ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν αντανακλούσε αυτό που είδαμε στο γήπεδο».

Ο Koeman, ωστόσο, παραμένει αρκετά αισιόδοξος ότι η πλευρά του μπορεί να ανατρέψει το έλλειμμα δύο γκολ στο δεύτερο σκέλος, να προγραμματίσει για τις 3 Μαρτίου και να προχωρήσει στους τελικούς του Copa del Rey.

«Όταν είμαστε στο σπίτι, ο Barca είναι ικανός για τα πάντα», πρόσθεσε.