Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υπογράψει την αίσθηση της Βραζιλίας παρά το ενδιαφέρον της Βαρκελώνης και της Τσέλσι

Οι Blancos συνεχίζουν την πολιτική τους να υπογράφουν τους καλύτερους Βραζιλιάνους νέους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να είναι «κοντά» στην επίτευξη συμφωνίας σχετικά με τη μεταφορά του Βραζιλιάνου εξτρέμ Έντρικ.

Το αστέρι της Palmeiras έχει καθιερώσει τη φήμη ενός από τα καλύτερα ταλέντα στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας.

Αρκετοί σύλλογοι, μεταξύ των οποίων η Τσέλσι, η Βαρκελώνη και η Παρί Σεν Ζερμέν, έδειξαν ενδιαφέρον για την υπογραφή του εξτρέμ. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στα πρόθυρα της οριστικοποίησης της μεταφοράς του.

Σύμφωνα με το 90min, ο επικεφαλής ανιχνευτής της Ρεάλ Μαδρίτης Τζούνι Καλαφάτ βρίσκεται στη διαδικασία οριστικοποίησης μιας συμφωνίας για τον Endrick.

Ο ανιχνευτής έφερε στο παρελθόν τους ομοίους του Ροντρίγκο, του Βινίσιους Τζούνορ και του Φεντερίκο Βαλβέρντε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Ωστόσο, καμία από τις εν λόγω μεταγραφές δεν υποβλήθηκε σε τόσο βαρύ αγώνα με άλλους συλλόγους.

Ο Ένντρικ και η οικογένειά του ταξίδεψαν στην Ευρώπη και διαπραγματεύτηκαν με αρκετούς συλλόγους τον προηγούμενο μήνα. Η Τσέλσι ήταν μεταξύ των κύριων μνηστήρων του 16χρονου, αλλά φαίνεται ότι δεν θα μπορέσουν να τον προσθέσουν στην ομάδα τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα απελευθέρωσης €60 εκατομμυρίων του Endrick, εκτός από μερικά μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος αστέρας δεν θα μπορέσει να ενταχθεί στους Blancos αμέσως.

Οι κανονισμοί της FIFA απαγορεύουν τις διεθνείς μεταγραφές παικτών κάτω των 18 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι ο Endrick θα είναι διαθέσιμος για να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την επόμενη σεζόν.