Η Ρεάλ Μαδρίτης αντικρύζοντας το Ντόρτμουντ πρωταγωνιστικό στόχο «κορυφαία προτεραιότητα»

Οι Blancos είναι πρόθυμοι να προσθέσουν άλλο ένα νεαρό μέσο στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει μια θερινή κίνηση για τον Jude Bellingham από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η διεθνής Αγγλία έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από μια σειρά ελίτ συλλόγων λόγω της φανταστικής μορφής του στο Ντόρτμουντ.

Έχοντας καθιερωθεί ως ένας από τους πιο υποσχόμενους νέους μέσους στην Ευρώπη, ο Μπέλινγκχαμ φαίνεται έτοιμος να κάνει την επόμενη κίνησή του.

Σύμφωνα με το Goal, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταστήσει τον έφηβο κύριο στόχο μεταφοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Blancos έχουν δείξει τις προσφορές τους σε νεαρά αστέρια είναι πολύ δύσκολο να απορριφθούν τις τελευταίες εποχές. Ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό από όσο έξι πλευρές της Premier League για την υπογραφή του Bellingham.

Με τους Vinicius Jr, Rodrygo και Eder Militao να έχουν όλοι ισπανική υπηκοότητα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει αρκετό χώρο για να προσθέσει τρεις νέους παίκτες εκτός ΕΕ στις τάξεις τους.

Ως Βρετανός πολίτης, ο Μπέλινγκχαμ θα μπορούσε να συμπληρώσει ένα από αυτά τα σημεία αν ενταχθεί στους Blancos το επόμενο καλοκαίρι. Θα αποτελέσει συνέχεια των εξαιρετικά επιτυχημένων προσπαθειών της Ρεάλ Μαδρίτης να ξαναχτίσει τη μεσαία γραμμή της τα τελευταία χρόνια.

Ο Μπέλινγκχαμ θα μπορούσε να βρει τη θέση του δίπλα σε ομοίους του Εντουάρντο Καμαβίγκα και του Αουρελιέν Τσουαμένι, οι οποίοι βρίσκονται στη διαδικασία να καθιερωθούν ως διάδοχοι των Τόνι Κρόους και Λούκα Μόντρικ.