Η πόλη του Μαν αποκαλύπτει το ξέσπασμα του Covid καθώς ο Guardiola

Η Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε ένα μεγάλο ξέσπασμα Covid-19 στο στάδιο της Etihad, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή Pep Guardiola.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε ένα μεγάλο ξέσπασμα του Covid, το οποίο περιλαμβάνει θετικό αποτέλεσμα για τον προπονητή Pep Guardiola την Πέμπτη.

Κατά συνέπεια, ο Ισπανός δεν θα είναι σε θέση να μείνει στον πάγκο καθώς οι Πολίτες συναντούν τον Σουίντον στον τρίτο γύρο του FA Cup την Παρασκευή.

Στην πραγματικότητα, η Γκουαρντιόλα βγήκε θετική την Τρίτη μαζί με την υποδιευθυντή Χουάνμα Λίλο. Έχει επιβεβαιωθεί ότι το ζευγάρι είναι σε ασφαλή καραντίνα αυτή τη στιγμή.

Η πόλη κυκλοφόρησε μια επίσημη δήλωση που έγραφε: «Pep Guardiola θα χάσει το αυριανό ταξίδι στο Κύπελλο FA Cup στο Σουίντον Τάουν αφού δοκιμαστεί θετικά για Covid-19.»

«Ο διευθυντής της πόλης κατέγραψε θετικό τεστ την Τρίτη μαζί με τη βοηθό Χουάνμα Λίλο. Και οι δύο τώρα απομονώνονται, μαζί με μια σειρά από άλλες θετικές περιπτώσεις μέσα στη φούσκα πρώτης ομάδας της πόλης.»

«Αυτό φέρνει τον αριθμό των ατόμων που απομονώνουν για λόγους που σχετίζονται με τον Covid μεταξύ της ομάδας σε 21. Από αυτόν τον αριθμό, 14 είναι προσωπικό παρασκηνίου και επτά παίκτες πρώτης ομάδας».

«Ο βοηθός προπονητή Ροντόλφο Μπορέλ θα αναλάβει την ομάδα για το ταξίδι στο Σουίντον.»