Η Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσει το Hall of Fame με δύο επόμενους

Η Πρέμιερ Λιγκ επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να ξεκινήσει το επίσημο Hall of Fame με την εισαγωγή των δύο πρώτων συνταξιούχων θρύλων.

Η Πρέμιερ Λιγκ θα εγκαινιάσει επίσημα το πολυαναμενόμενο Hall of Fame τη Δευτέρα μετά την αναβολή του περασμένου έτους λόγω της πανδημίας COVID-19.

Η αγγλική κορυφαία πτήση θα φέρει δύο πρώην παίκτες στο Hall of Fame τη Δευτέρα. Οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν για τα άλλα έξι αστέρια που έχουν αποσυρθεί, τα οποία θα πρέπει να συμμετάσχουν σε αυτή τη λίστα κύρους.

«Η Πρέμιερ Λιγκ επιβεβαίωσε ότι θα εγκαινιάσει το επίσημο Hall of Fame τη Δευτέρα 19 Απριλίου», διάβασε μια δήλωση.

«Το Premier League Hall of Fame θα αναγνωρίσει και θα γιορτάσει την εξαιρετική ικανότητα και το ταλέντο των παικτών που έχουν κοσμήσει τον διαγωνισμό από την ίδρυσή του το 1992.

«Η είσοδος στο Hall of Fame θα είναι η υψηλότερη ατομική τιμή που απονέμεται στους παίκτες από το πρωτάθλημα.

«Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του Hall of Fame αναβλήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας COVID-19.

«Θα ξεκινήσει αύριο και θα αποκαλύψει δύο εναρκτήριες επαγωγείς, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα ειδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.»

Μόνο οι συνταξιούχοι παίκτες, οι οποίοι έπαιξαν στην Premier League από την ίδρυσή του το 1992, μπορούν να διαγωνιστούν για την τιμή. Κάθε επαγωγός θα λάβει επίσης ένα εξατομικευμένο μενταγιόν, με το έτος της επαγωγής του χαραγμένο πάνω του.