Η Πούλισιτς απαντά σε πρόσφατες συγκρίσεις με την Hazard

Ο σταρ της Τσέλσι Κρίστιαν Πούλισιτς απάντησε σε ισχυρισμούς ότι αρχίζει να μιμείται την Εδέμ Χάζαρντ στη γέφυρα Στάμφορντ.

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς πιστεύει ότι έχει ακόμα δουλειά να κάνει για να φτάσει στα επίπεδα του πρώην αστέρα της Τσέλσι Εδέμ Χάζαρντ.

Ο 22χρονος έφτασε στην Αγγλία το ίδιο καλοκαίρι που ο Χάζαρντ έφυγε από τους Μπλουζ για να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ικανότητά του να τρέχει με την μπάλα έχει συγκριθεί με εκείνη του Βελγίου.

Ωστόσο, ο Πούλισιτς επιμένει ότι έχει μικρό ενδιαφέρον για συγκρίσεις μεταξύ των δύο. Ωστόσο, αποκάλυψε τον σεβασμό του για όσα πέτυχε ο Χάζαρντ ενώ βρισκόταν στη Γέφυρα Στάμφορντ πριν από το πρώτο σκέλος της ημιτελικής ισοπαλία του Τσέλσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συμπτωματικά, οι δύο πτέρυγες θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μετά την υπέρβαση και των δύο ανησυχιών τραυματισμού.

«Ήταν απίστευτος παίκτης σε αυτή την ποδοσφαιρική ομάδα φυσικά», δήλωσε ο Πούλισιτς στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Σίγουρα τον θαύμαζα. Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με αυτόν με κανέναν τρόπο ή προσπαθώ να του μοιάσω».

«Είμαι παίκτης του εαυτού μου, κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για αυτό το κλαμπ. Προφανώς, ήταν ένας τεράστιος παίκτης για αυτή τη λέσχη και προφανώς είναι τιμή μου να ακούω τέτοιες συγκρίσεις, αλλά έχω ακόμα δρόμο να κάνω».

«Ήταν ένας απίστευτος παίκτης που έκανε πολλά για αυτή την ποδοσφαιρική ομάδα. Προχωράμε χωρίς αυτόν. Ποτέ δεν έπαιξα μαζί του, έτσι ξέρω μόνο πώς είναι χωρίς αυτόν.»

«Νομίζω ότι είμαστε σε καλή θέση τώρα. Θέλω να πω ότι είμαστε σε ημιτελικό του Champions League, έχουμε πολλά να παίξουμε για αυτή τη σεζόν, οπότε πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει σίγουρα μια καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό είναι θετικό».

Οι τραυματισμοί διέκοψαν τον Πούλισιτς στην αρχή αυτής της σεζόν και τον εμπόδισαν να βρει την καλύτερη φόρμα του σε σταθερή βάση στο δυτικό Λονδίνο.

Ωστόσο, το αστέρι USMNT πιστεύει ότι είναι έτοιμος να πυροβολήσει όλους τους κυλίνδρους με τη φυσική του κατάσταση τώρα σε ένα καλό μέρος.

«Ναι, αισθάνομαι πολύ σίγουρη για το σώμα και το επίπεδο φυσικής κατάστασης αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο Πούλισιτς.

«Έχω παίξει μια σειρά από παιχνίδια. Είχα λίγο χρόνο τον τελευταίο χρόνο και λίγο».

«Είναι πραγματικά μόνο για να φροντίζω το σώμα μου και να βάζω τον εαυτό μου στην καλύτερη θέση για να είμαι διαθέσιμος για κάθε παιχνίδι. Αισθάνομαι καλά γι’ αυτό τώρα.»