«Η Πορτογαλία με προορισμό το Κατάρ» — Ο Ρονάλντο δημοσιεύει το μήνυμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο καπετάνιος της Πορτογαλίας παραμένει πεπεισμένος ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα καταφέρουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πεπεισμένος ότι η Πορτογαλία θα προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022.

Η σοκαρισμένη ήττα με 2-1 εντός έδρας στη Σερβία κόστισε την πρώτη θέση του Φερνάντο Σάντος στον Όμιλο Α την Κυριακή. Αν κέρδιζαν ή κρατούσαν τους αντιπάλους τους σε ισοπαλία, θα είχαν προκριθεί αυτόματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αντιθέτως, η μοίρα της Πορτογαλίας στηρίζεται στα επερχόμενα πλέι-οφ τον Μάρτιο.

Κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για τους Ευρωπαίους πρωταθλητές 2016 είναι το γεγονός ότι μόνο τρεις ομάδες μπορούν να προκριθούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσω των πλέι-οφ.

Το πλήρες μήνυμα του CR7

Το πρωί της Δευτέρας, ο Ρονάλντο πήγε στο Instagram για να διαβεβαιώσει τους οπαδούς ότι παραμένει σίγουρος ότι αυτός και η ομάδα θα τα καταφέρει στο Κατάρ.

«Το ποδόσφαιρο μας έχει δείξει επανειλημμένα ότι μερικές φορές είναι ο νικηφόρος δρόμος που μας οδηγεί στα πιο επιθυμητά ναυάγια», δημοσίευσε.

«Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν δύσκολο, αλλά όχι αρκετό για να μας ρίξει κάτω. Ο στόχος της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 είναι ακόμα ζωντανός και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε εκεί.

«Χωρίς δικαιολογίες. Η Πορτογαλία κατευθύνεται για το Κατάρ.»

Τα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα διοργανωθούν μεταξύ 24 και 29 Μαρτίου.