Η ομάδα οπαδών της Βαρκελώνης μποϊκοτάρει τη σύγκρουση του Cadiz μετά την «ταπείνωση» της Φρανκφούρτης

Μια ομάδα υποστηρικτών της Barca ανακοινώνει ότι δεν θα παρευρεθούν στο επόμενο παιχνίδι των Καταλανών.

Η Βαρκελώνη βλέπει μία από τις κορυφαίες βάσεις οπαδών τους να μποϊκοτάρουν το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους ενάντια στο Κάντιθ

Σκηνές οπαδών του Eintracht Frankfurt που κατέλαβαν τις περισσότερες θέσεις του Camp Nou εξόργισε πολλούς οπαδούς της Barca. Η κατάσταση χειροτέρεψε όταν η Bundesliga εξάλειψε τους Καταλανούς από το Europa League με νίκη 3-2.

Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί του Eintracht επευφημούσαν για την αξιοσημείωτη νίκη των πλευρών τους, ενώ οι οπαδοί της Barca έβλεπαν την απροσδόκητη ήττα της πλευράς τους με δυσπιστία.

Η πρόεδρος της λέσχης Joan Laporta δήλωσε ότι «ντρέπεται» από την κατάσταση, δεσμευόμενος να διερευνήσει την κατάσταση. Ωστόσο, η δήλωσή του δεν ήταν αρκετή για να σταματήσει την ομάδα Grada d’Animacio από το μποϊκοτάζ του επόμενου αγώνα του Barca.

«Την περασμένη Πέμπτη βιώσαμε μια μέρα που θα χαρακτηρισθεί για πάντα ως η μεγαλύτερη ατιμία στο σπίτι μας», ανέφερε η δήλωση της ομάδας.

Προσέθεσε: «Ως οπαδοί και μέλη της FC Barcelona έχουμε βιώσει πολλές νίκες και πολλές ήττες στο γήπεδο του παιχνιδιού, αλλά ως ομάδα οπαδών, βιώσαμε μια κοινωνική ταπείνωση την οποία δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Οι Καταλανοί θα επιστρέψουν στη δράση La Liga τη Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας το Κάντιθ σε ένα παιχνίδι εντός έδρας. Η ομάδα του Xavi Hernandez αγωνίζεται σε έναν πολύ στενό αγώνα κορυφαίων τεσσάρων, καθώς κάθεται σε επίπεδα με την Atletico Madrid.