Η οκτά-λέξη απάντηση του Thierry Henry στην προπόνηση του Τότεναμ

Ο θρύλος της Arsenal Thierry Henry εξετάστηκε για το αν θα καθόταν στην τάφρο του Τότεναμ σε κάποιο σημείο της διευθυντικής του σταδιοδρομίας.

Ο Τιερί Χένρι, όπως ήταν αναμενόμενο, απέκλεισε την προοπτική να γίνει μάνατζερ της Τότεναμ με μια αρκετά εμφατική απάντηση.

Μιλώντας στην εκδήλωση Prime Video Presents Sport 2021, ο Henry μίλησε για τα πρόσφατα αποτελέσματα της Arsenal και ερωτήθηκε αν θα σκεφτόταν ποτέ να αναλάβει την ευθύνη των τοπικών αντιπάλων του συλλόγου.

«Αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια», απάντησε ο Henry σύμφωνα με το Football London.

Ο Γάλλος, ο οποίος εργάζεται ως βοηθός του Βέλγου διευθυντή Roberto Martinez, εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή του για το πώς η Arsenal «υπέφερε» στην έλευσή της από το 0-0 στο Μπράιτον την τελευταία φορά.

Η κλήρωση έληξε μια νίκη τεσσάρων αγώνων σε όλους τους διαγωνισμούς, η οποία περιελάμβανε μια λεπτή νίκη με 3-1 επί της Spurs στα Εμιράτα.

«Μας έχω ξαναδεί να νικάμε το Νόργουιτς, να κερδίζουμε στο Μπέρνλεϊ, να νικάμε την Τότεναμ στο σπίτι μας — επειδή πάντα νικάμε την Τότεναμ στο σπίτι», είπε ο Χένρι.

«Ήμουν περισσότερο από χαρούμενος όταν νικήσαμε την Τότεναμ καθώς ήμασταν σε καλή πορεία. Αλλά περίμενα να δω μια παράσταση, μακριά από το σπίτι, ενάντια σε μια ομάδα [Μπράιτον] που θα περάσει την μπάλα. Και αντ’ αυτού, υποφέραμε».

Η Arsenal επιστρέφει στη δράση τη Δευτέρα για έναν αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ ενάντια στο Crystal Palace που ηγείται ο Patrick Viera-στα Εμιράτα.